Wednesday, August 17, 2016

Masker Kunyit Mencerahkan Kulit Cantik Menawan

Masker Kunyit Mencerahkan Kulit Cantik Menawan

Masker kunyit? Macam mana tu? Biase guna kunyit buat goreng ikan, ayam. Boleh cerah cantik ke? Ya boleh laling semua, kunyit telah digunakan sejak berzaman lagi untuk merawat dan mencerahkan kulit wajah agar tampak berseri. Banyak sangat kelebihan kunyit ini, tambah-tambah lagi bila anda mengamalkan masker kunyit. 

Petua Hilangkan Jeragat dengan Garam Bukit 7 Herba

Petua Hilangkan Jeragat dengan Garam Bukit 7 Herba

Garam Bukit 7 herba ialah produk kecantikan yang BERKESAN merawat masalah kulit. Kinianda tak perlu habiskan banyak masa depan cermin dan dalam bilik air belek muka yang berjerawat dan berjeragat. Tak perlu pening nak pilih-pilih lagi skin care yang sesuai, skin care yang dikuatiri ada racun atau bahan terlarang sebab dengan menggunakan garam herba 7 bukit yang diperbuat dari bahan semulajadi, anda dah tak perlu bimbang.

Tuesday, August 16, 2016

4 Cara Menghilangkan Jeragat : Set Jeragat Clobetamil

4 Cara Menghilangkan Jeragat : Set Jeragat Clobetamil

Jeragat adalah masalah kulit yang menyebabkan tompokan (spot) pada kulit. Terdapat beberapa cara menghilangkan jeragat secara semulajadi ataupun rawatan teknik khas untuk memudarkan dan menghilangkan kesan jeragat. Jeragat kelihatan dikulit kerana beberapa faktor seperti genetik, faktor usia, faktor pemakanan, faktor penjagaan kulit yang tak sempurna dan sebagainya.

Saya akan kongsikan cara menghilangkan jeragat dengan kos yang menjimatkan.



1. Amalkan masker pada kulit seminggu 2 kali contohnya menggunakan

Monday, August 15, 2016

6 Cara Banyakkan Susu Badan : SKKM Platinum

6 Cara Banyakkan Susu Badan : SKKM Platinum

Terdapat beberapa cara banyakkan susu badan yang ibu boleh lakukan untuk perbanyakkan susu. Antara yang UTAMA ialah memulakan penyusuan awal dan menyusukan bayi dengan kerap. 

1. Susukan bayi bila-bila masa dia berasa lapar tidak melebihi 2 jam, sehingga bayi itu sendiri melepaskan puting ibu sebab itu bermakna bayi anda sudah kenyang. Lebih kerap anda menyusu bayi, akan lebih banyak susu yang akan terhasil.Kerapkan pengepaman waktu malam (terutama ibu yang bekerja pada waktu siang), kerana waktu malam lah yang merangsangkan hormon payudara untuk membanyakkan air susu.


Saturday, August 13, 2016

Babies Blink Platinum Produk Kecantikan Anda

Babies Blink Platinum Produk Kecantikan Anda

Babies Blink Platinum merupakan produk kecantikan terkini keluaran lynas beauty.

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK :

Mengecilkan pori-pori
Mecerahkan 12 kali ganda dari agen pemutih
Melicinkan wajah secara MAXIMUM
Membantutkan kenaikan jerawat baru
Menghilangkan Jeragat hanya dalam 5 HARI (tapi bergantung gak pada jenis jeragat)
Akan menjadikan wajah lebih lembab cam Chewing Gum tauuu..
Seimbangkan minyak yg berlebihan

Wednesday, August 10, 2016

Bengkung Bersalin untuk Ibu Bersalin yang Cepat dan Mudah

Bengkung Bersalin untuk Ibu Bersalin yang Cepat dan Mudah

Kebanyakan ibu bersalin telah mengetahui berbengkung adalah penting untuk mengemaskan kedudukan rahim, mengembalikan bentuk badan kembali ramping, mengemaskan posture badan dan banyak lagi kelebihan berbengkung. Amalan berbengkung telah dimudahkan dengan adanya bengkung moden jenis tali, seperti contoh gambar dibawah.

Kenapa Pantang Gula & Garam Semasa Kuruskan Badan

Kenapa Pantang Gula & Garam Semasa Kuruskan Badan

Untuk kuruskan badan, anda perlu juga ada ilmu 'kurus' untuk menjayakan program kurus anda. Apabila anda berazam nak kuruskan badan macam-macam pekara yang perlu anda istikomah lakukan. Sebagai contoh menjaga portion diet yang sihat, kekal aktif dengan melakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh, dan lain-lain. Tahukah anda untuk kuruskan badan, anda juga kena berpantang gula dan garam. 

Kenapa gula dan garam perlu pantang untuk kuruskan badan?

Tuesday, August 9, 2016

Produk Kecantikan DMS 360 : Glowing Speed

Produk Kecantikan DMS 360 : Glowing Speed

Produk Kecantikan DMS 360 : Glowing Speed merupakan produk kecantikan yang terbukti lebih berkesan, lebih baik dan terlebih glowing. Glowing Speed dari DMS 360 merupakan produk 3in1 yang mengandungi sabun, krim siang & krim siang
Ianya diperbuat dr bahan semulajadi dengan packaging lebih besar dan krim 35gm, dengan spf45 tahan 4 5bln dicampurkan dengan emas 24k gold. Kesan penggunaan yang menakjubkan dengan kuasa turbo tindakan dan berkesan seawal 3 hingga 7 hari.

Monday, August 8, 2016

Produk Pelincir Faraj : bantu Seksual Wanita

Produk Pelincir Faraj : bantu Seksual Wanita

Produk pelincir Faraj telah membantu ramai pasangan teruatamanya wanita untuk kekalkan kebahagian dalam rumahtangga. Ramai wanita yang mengadu sakit ketika melakukan hubungan seksual bersama suami. Masalah ini berlaku kerana masalah faraj kering kerana wanita (isteri) belum cukup diransang sepenuhnya sebelum menerima kemasukan zakar ke dalam faraj. Maka terjadinya rasa tak selesa/ rasa sakit semasa bersama. Mungkin juga ada luka pada faraj. Akhirnya jika terlalu sakit, mungkin wanita tersebut akan menolak untuk bersama suami dan lebih teruk menjadi trauma bila saat suami inginkan bersama.