Thursday, July 20, 2017

Jamu Mak Dara Gold : Kebaikan untuk Wanita

Jamu Mak Dara Gold : Kebaikan untuk Wanita

Jamu mak dara gold merupakan produk berasaskan ramuan herba tradisonal untuk memastikan dalaman wanita terpelihara dengan baik. terlalu banyak kebaikan bila amalkan jamu, yang penting anda sabar dan terus amalkan untuk kesihatan berpanjangan. Antara kelebihan jamu mak dara gold ialah ia merapat dan mengetatkan faraj yang longgar, mengurangkan air pada faraj dan menghilangkan bau yang kurang menyenangkan, menaikkan peranakan ke tempat asal, menguatkan kemutan faraj, mengembalikan kesempurnaan hubungan, meningkatkan tahap keghairahan dan memulihkan lemah nafsu syahwat, mengatasi masalah keputihan, mengembalikan tenaga zahir dan batin seperti keletihan.

Bagi wanita yang baru melahirkan anak, eloklah diamalkan pengambilan jamu mak dara pada hari ketujuh dalam pantang. Amalan ini dapat mengembalikan tenaga, menegangkan otot2 yang kecut, menyembuhkan luka bersalin, memulihkan dan menyempitkan lagi faraj dan mengecutkan rahim. Jamu ini juga boleh melangsingkan tubuh wanita dan mengatasi masalah haid seperti senggugut dan pusingan haid yang tidak teratur. Ia juga bukan sahaja mencantikkan tubuh malah mencantikkan kulit yang tidak bermaya.

Jamu mak dara gold (60biji)

Saturday, July 15, 2017

Hannis Green Coffee Slimming Capsul

Hannis Green Coffee Slimming Capsul

Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet dan penurunan berat badan secara sihat dan selamat. 

Kopi hijau mampu membantu anda menurunkan berat, meningkatkan metabolism, mengawal nafsu makan dan mengurangkan jumlah lemak berlebihan dalam tubuh anda. Populariti kopi hijau meluas sejak di tayangkan oleh salah satu program kesihatan paling terkenal di dunia, The Dr. OZ Show. Oleh kerana mempunyai nilai komersial yang bernilai, wujudnya produk HANNIS GREEN COFFEE berbentuk capsul dengan kandungan kopi hijau yang tinggi bagi membantu anda kurus, menurunkan berat badan secara semulajadi tanpa perlu berdiet ketat. Hanya dengan amalkan 2 capsul tiap hari, kini anda tak perlu risau lagi nak pening-pening cari jalan nak kurus.

Friday, July 14, 2017

Sireh Lovely Care Intimate Wash : Rawat Masalah Keputihan

Sireh Lovely Care Intimate Wash : Rawat Masalah Keputihan

Sireh Lovely Care Intimate Wash ialah pembersih bahagian intim wanita eyang dirumuskan dengan bahan adunan tradisional seperti ektrak sireh, manjakani, akar serapat, kacip fatimah, dan aqua water. Produk ini mendapat sambutan hangat dengan ribuan testimoni kerana keberkesanan dan kehebaran sireh lovely intimate wash diakui oleh ribuan pengguna. 

Gulsan Pati Delima 1001 Khasiat untuk Kesihatan

Gulsan Pati Delima 1001 Khasiat untuk Kesihatan

Gulsan pati delima ialah produk kesihatan yang mempunyai 1001 khasiat untuk sesiapa yang mengamalkan sunnah ini. Buah delima atau nama saintifiknya Punica granatum mempunyai pelbagai keistimewaan, selain dari sedap dimakan, ia juga mempunyai kebaikan dari segi kesihatan. Khasiatnya tinggi kaya dengan zat sodium, riboflavin, thiamine, niacin, vitamin C, kalsium dan forsforus. Ia juga sejenis penawar kerana kandungan antioksidan yang tinggi bagi penyakit jantung, cepat tua dan barah. Khasiat perubatan delima sudah dijumpai sejak 8000 tahun lalu oleh masyarakat Parsi Purba (Iran).

 Antara kelebihan buah delima ialah:-
1. Menguatkan daya tahan tubuh untuk melawan serangan penyakit
2. Melancarkan peredaran darah
3. Mengeluarkan angin dan asid dalam badan anda (boleh mencegah penyakit gastrik dan juga kanser usus)
4. Melancarkan proses penghadaman makanan, melancarkan kerja-kerja mengepam darah untuk keperluan sel-sel badan kita
5. Menyingkirkan lemak berlebihan dan juga boleh melangsingkan badan...InsyaAllah...
6. Membakar kalori dengan cepat, meningkatkan tenaga dan juga dapat memulihkan keletihan
7. Membuang asid urik di dalam sendi untuk meredakan penyakit Gout
8. Mengelakkan rasa mual (ketika hamil), melega masalah pening kepala
9. Menegangkan payudara, membentuk perut dan punggung yang lebih kemas...InsyaAllah...


Bconfident Besarkan Payudara dengan Cepat dan Berkesan

Bconfident Besarkan Payudara dengan Cepat dan Berkesan

Lelaki mana yang tidak suka pandang wanita yang miliki payudara besar dan pejal? Kebanyakkan lelaki akan rasa terpesona dengan wanita yang mempunyai payudara yang besar, pejal dan padu. Jadi tak hairan jika pasangan anda liar melirik sambil tersenyum terpaku sehingga tak kelip mata apabila memandang `rezeki besar' bila ternampak didepan mata. Dari biarkan si dia pandang aset wanita lain...baik dia tumpu pada kamu sahaja sebab anda pun boleh besarkan payudara.

Memperkenalkan serum Bconfident, ianya produk berkesan sebagai cara membesarkan payudara dengan selamat (ada KKM) dan berkesan (ribuan testimoni) TANPA melakukan pembedahan, ambil pil supplement, berselindung di sebalik push-up bra, teknik menyakitkan seperti guna pam sedutan. Anda hanya perlu sapu dan buat urutan pada payudara dan 10x ganda berkesan berbanding produk payudara yang lain. Ianya juga boleh digunakan pada bahagian punggung untuk hasilkan butt yang montok dan menyiurkan.

Nukilan Hati : Hidup Ne Tak Selalunya Indah

Nukilan Hati : Hidup Ne Tak Selalunya Indah

Hidup ne tak selalunya indah. Tak semua yang kita inginkan boleh dapat. Apa yang mampu hanya terus doa, usaha dan tawakal. Aku banyak memendam rasa. Sepanjang perjalanan hidup ini, perasaan suka dan duka sering berbaur rasa. Aku telah lalui alam remaja, perkerjaan dah kini berjuang tempuh alam berumah tangga dan setia menanti hari tua dan mati. Aku hanya ingin fokus memperbanyakkan amalan untuk bekalan akhirat.
 Namun ada kalanya terganggu dengan permasalah disekelilingku. 

Doa juga adalah kunci harapan dan keazaman untuk terus fokus pada jalan yang satu menuju ke syurga

Doa spesifik (ya allah mohon kau qabulkan)

`Ya allah ampunkanlah dosa-dosa ku, ampun kan lah dosa kedua ibu bapa, kau kurniakan aku suami yang beriman dan bertakwa, kurniakan aku anak-anak yang soleh, berjaya dunia akhirat dan dapat berbakti pada kedua ibubapanya.

kurniakan aku suami yang dapat membimbing aku dan anak-anak untuk masuk syurga supaya kami senang diakhirat sana

Saturday, July 8, 2017

Air Ajaib Akar Kayu Amirna : Alternatif Penyembuhan Penyakit

Air Ajaib Akar Kayu Amirna : Alternatif Penyembuhan Penyakit Kulit

Air Ajaib Akar Kayu Amirna ialah produk ajaib yang membantu anda dalam merawat 
penyakit yang berkaitan dengan kulit. Cecair ini dapat membantu anda merawat segala penyakit kulit seperti penyakit panau,jerawat,luka-luka
ringan,luka akibat gigitan serangga dan sebagainya lagi sehingga menyebabkan
 anda tidak selesa dengannya. Produk ini juga boleh membantu pesakit resdung beransur sembuh simptom-simptom resdung hanya dengan memasukan sedikit titisan air ajaib akar kayu ini didalam hidung yang bermasalah. Dengan amalkan secara konsisten, insyaallah boleh memyembuhkan penyakit anda secara beransur pulih dan semakin baik.

Thursday, July 6, 2017

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty)

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty)

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty) ialah krim kecantikan yang mampu menjaga kecantikan kulit anda. Produk ini semestinya selamat, lulus KKM (NOT140905185K) dengan isian 10 gram dapat tahan 2-4 bulan bergantung kepada penggunaan individual. Antara kelebihan produk ini ialah menghilangkan Jerawat & Parut Jerawat, mengecilkan Pori-Pori yang terbuka, dapat melindungi kulit dari sinaran UV, mencerahkan bahagian kulit yang gelap, menjadikan kulit anda lebih Glowing & Pinkish, menghilangkan masalah White / Black Head dan banyak lagi.

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 : Rahsia Kulit Menawan

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 : Rahsia Kulit Menawan

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 ialah satu lagi produk skincare terbaru yang mampu membuatkan kulit anda jadi glowing, bebas jerawat, jeragat, tona warna sekata. Set ini mengandungi Whitening Clenser 60ml, UV Cream 5g, Beauty Cream 5g dan Face Scrub 40g. Semestinya Lulus KKM, halal, selamat digunakan.

Kelebihan Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 
Merawat dan menghilangkan JERAWAT
Membantu merawat sel epidermis kulit JERAGAT
Membaiki tisu kulit SENSITIF
Mencerahkan KULIT KUSAM dan kulit berminyak
Mengecilkan LIANG ROMA TERBUKA
Memudar dan menghilangkan PARUT JERAWAT
Mencerahkan dan menghaluskan KULIT 
Merawat tona KULIT TIDAK SEKATA
Menghilangkan eyebeg dan anti penuaan


Dari kerana Mata : JL Lens by JL FARA

Dari kerana Mata : JL Lens by JL FARA 

Pos hari ne tentang lens pula. Jl lens by JL FARA ne dah lama ada dipasaran. Contact lens dengan 9 pilihan warna, tahan 3 bulan, kualiti setanding antarabangsa. Korang patut try @jllens ni, langsung takkan menghampakan korang sebab ianya selesa, tak kering, selamat dan berbaloi. PILIHAN WARNA JL LENS BY JL FARA 
✔ JL Gray
✔ Misty Gray 
✔ Sassy Gray   
✔ Emerald Green
 ✔ Forest Green 
✔ Amethyst 
✔ Charming Brown 
✔ Richy Brown
 ✔ Vinnet Blue Diameter 

| 14.00 mm Base Curve | 8.6 mm Water Content | 43 % ‌• JL Lens are 3 month disposable  ‌• None prescription and prescription is available all color ready 

Cinta Norma Skincare 4 in 1 : Kulit Cantik Cerah Berseri

Cinta Norma Skincare 4 in 1 : Kulit Cantik Cerah Berseri

Cinta Norma Skincare 4 in 1 ialah satu lagi produk skincare yang diformulasikan khas untuk merawat kulit wajah anda supaya lebih cantik, cerah dan berseri. Skincare Cinta Norma mengandungi 4 item iaitu beauty soap, krim siang, krim malam dan toner. Ianya lengkap dengan notifikasi dari KKM, tiada lagi ragu-ragu nak pakai atau kesan sampingan. 


Friday, June 30, 2017

Candy B Complex Rahsia Lelaki Sejati

Candy B Complex Rahsia Lelaki Sejati

CANDY B+ COMPLEX adalah formulasi terkini dicipta khas untuk lelaki yang inginkan kepuasan, mengembalikan kehangatan hubungan rumah tangga yang hambar dengan memulihkan tenaga batin dan mengembalikan kekuatan kelakian. Candy B complex mampu membuatkan sang suami punya MR Z (zakar) kembali keras, besar, padu solid, tahan lama, banyakan air mani, rasa lebih terangsang dengan pasangan dan meningkatkan kepuasan seks suami isteri. Candy B juga sesuai diambil oleh anda yang mempunyai masalah kesihatan seperti darah tinggi, jantung, kencing manis dan sebagainya selain itu ianya tidak mendatangkan kesan bahaya dan boleh diambil sebagai supplement tambahan untuk kesihatan kelakian anda.


FUNGSI DAN KEBAIKKAN CANDY B COMPLEX :

• Merangsang tubuh badan agar lebih ketahanan dan bertenaga
• Menyeimbangkan hormon
• Mengawal paras kolestrol
• Menggalakkan system immune
• Menstabil dan menyeimbangkan hormon
• Mengawal kandungan gula dalam darah (diabetes)
• Mengawal tekanan darah.
• Menguatkan dinding arteri
• Melambatkan kekurangan hormone testosterone akibat penuaan.
• Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti Alzheimer, migraine, rheumatoid arthritis dan lain-lain.
• Meningkatkan kesuburan dan penghasilan sperma yang sihat.
• Mengaktifkan kadar metabolisma
• Menggalakkan pengedaran darah
• Mencegah penyakit kardiovaskular
• Membantu atasi kelesuan dan tekanan
• Menguatkan otot jantung
• Menguatkan fungsi buah pinggang
• Mencegah jangkitan paru-paru
• Mengelakan saluran darah menjadi kenyal
• Mengembalikan keremajaan
• Meningkatkan daya ingatan

Jus Lutox dan Gel Lutox (Dnars) Produk Kesihatan Terbaik

Jus Lutox dan Gel Lutox (Dnars) Produk Kesihatan Terbaik

Jus Lutox Dnars merupakan minuman kesihatan yang diformulasi secara khusus 
menggunakan adunan ramuan semulajadi seperti kurma, madu, delima, 
garam bukit dan buah markisa bagi membekalkan nutrien yang mencukupi 
untuk tahap kesihatan dan kecergasan yang optima. Malah, ia berkesan untuk menyingkirkan toksin dari tubuh badan, mengawal tekanan darah dan paras kolestrol serta membantu menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan anda daripada jangkitan penyakit.

Gel Lutox diperkaya dengan kebaikan halia yang dapat melancarkan peredaran darah 
dan mengatasi penyakit sendi,  ketegangan otot serta angin dalam badan seterusnya membantu menyegarkan lagi tubuh badan anda. Ia sesuai digunakan pada bahagian lengan, bahu, kaki, pinggang, tapak kaki mahupun lutut.

Thursday, June 29, 2017

Lesanda Sweet Foundation : Foundation terbaik dengan SPF60

Lesanda Sweet Foundation : Foundation terbaik dengan SPF60

Lesanda Sweet Foundation adalah salah satu foundation terbaik best pakai, sebab tekstur Paling RINGAN LEMBUT & WANGI, macam span je tengok foundation ne...tapi hasilnya superb. Best pakai sebab calit sikit je...pastu dia serasi dengan kulit, tak berminyak dan berfungsi sebagai “Oil Control”. Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit, Lulus KKM, Kandungan SPF60 bersamaan ketahanan 8 jam lebih untuk kulit dilindungi pancaran UVA & SunBurn. Menaikan Seri Wajah coz SF bertindak mengikut pengaliran Darah Pemakai. 
Tidak perlu pilih kod WARNA. SF bertindak secara NATURAL mengikut Aliran suhu & darah uolls. Lesanda sweet foundation dapat mencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah( Jerawat, Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll)

Kandungan sebotol berat 7gram boleh tahan 1-3 bulan depen pada penggunaan individual. Ianya foundation jimat sebab boleh dijadikan sebagai Krim Siang & Malam juga bertindak sebagai Sunblock, Mencegah & Merawat. 100% Organik & Mesra Wudhuk. Tak perlu remover / Pencuci muka untuk buang foundation pada wajah.



MQ Touch Foundation : Kulit Mulus Berseri

MQ Touch Foundation : Kulit Mulus Berseri

MQ touch Foundation atau Magnifique Touch Foundation ialah produk kecantikan yang berkesan dalam membantu merawat kulit anda yang bermasalah seperti jerawat dan masalah kedutan. Ia juga membantu menghilangkan parut atau kesan akibat jerawat, membantu memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari di samping melindungi kulit dari sinaran UV. MQ Touch Foundation juga mengandungi SPF50 yg mampu menjadikan kulit wajah CANTIK dan BERSERI-SERI sepantas 7 hari!!!..Jom dapatkannya produk TOP SELLING nie hari ini !!! 

MQ Touch Foundation berat 20 gram dan boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan bergantung pada kadar penggunaan. Rata-rata mereka yang beri maklumbalas adalah perubahan kulit mereka yang lebih baik dan cantik. Produk ini telah mendapat kelulusan KKM: NOT160402269K. Bila kulit anda sudah pulih seluruhnya atau sudah mencapai tahap yang anda ingini, maka anda boleh hentikan penggunaan MQ Touch tanpa kesan sampingan selepas itu. Tapi kalau produk dah elok , kenapa nak stop.....Jika guna berterusan tentulah lebih baik sebab foundation ini mampu merawat, memelihara kulit anda tanpa was-was. ^___^

1 MMF : 1 Minute Miracle Foundation

1 MMF : 1 Minute Miracle Foundation

Memperkenalkan 1 MMF iaitu foundation yang tengah Viral, best giler pakai, sebab mampu membuatkan pemakai ebih pesona, dengan kulit cantik, glowing, tak bercapuk, tak perlu bedak-bedak lagi, merawat kulit, SPF 45 uolss.....1Minute Miracle Foundation ni multi function tau sebab ianya berfungsi sebagai foundation, concealor, eye shadow base, highlight. Yang penting harga murah nawww, tapi hasil macam pakai make up mahal. Ianya halal, mengandungi SERBUK MUTIARA khas untuk wajah GLOWING!

Dengan packging exclusive
Hasil make up yang  superbb.
Dengan mampu buat kulit GLOWING serta merta
Tanpa tambahan bedak atau shimmering