Sunday, May 28, 2017

ZIRANA 5 IN 1 Infrared Slimming Set

ZIRANA 5 IN 1 Infrared Slimming Set  

ZIRANA 5 IN 1 Infrared Slimming Set  ialah Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR diciptakan khas untuk wanita yang ingin mengekalkan, mengembalikan bentuk badan yang cantik, sihat dan mempersonakan. Setiap wanita inginkan bentuk badan yang cantik, berpotongan dan menggiurkan. Semua ini boleh menjadi kenyataan dengan mengamalkan memakai ZIRANA 5 IN 1 INFRARED KORSET secara regular.


Tuesday, May 23, 2017

MaxXslim Booster Produk Kurus Meletop Kebabomm

MaxXslim Booster Produk Kurus Meletop Kebabomm

 MaxXslim produk kurus yang tengah hot, viral, meletop kebabomm...kini tampil dengan penambahbaikan iaitu maxXslim Booster. Produk maxXslim ne, memang best, testimoni pun berlambak-lambak yang berjaya kurus dengan maxXslim. Rugilah kalau anda tak cuba sebab produk maxXslim ne sangat membantu mengawal selera, tak lapar uolss, penghadaman lancar, meningkatkan metabolism untuk pembakaran lemak dan banyak lagi kelebihan. Sesuai diambil untuk yang mempunyai berat badan berlebihan, darah tinggi, kencing manis, ibu menyusu dan tak menyebabkan kesan sampingan jika diambil sebab ianya  100% dari extrak bahan-bahan semulajadi.

Maxxslim pek lama vs pek maxxslim baru (maxxslim booster)

Friday, May 19, 2017

Secret Correa Slimming Lotion : Losyen Kurus Sejuk

Secret Correa Slimming Lotion : Losyen Kurus Sejuk

Correa Secret Slimming Lotion ialah losyen pelangsingan pertama di Asia. Ia dirumus khas dengan inovasi teknologi terkini dari Korea '' membantu pembakaran lemak dengan sangat effektif tanpa kesan panas, pijar yang sememangnya tidak selesa''. Secret Correa boleh mengurangkan lemak dengan proses 'lipolisis', membakar sel-sel lemak dan selulit di bawah kulit. Lemak yang larut akan keluar melalui peluh atau perkumuhan. Produk ini juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan dengan nombor pendaftaran NOT150300568K. Rahsia Correa telah dihasilkan oleh kilang yang mempunyai status GMP (Amalan Pengilangan Baik). Adakah anda tahu bahawa terdapat satu bahan asas dalam Secret Correa Sunflower Seed Oil, Hedera Helix, Guarano dapat membakar lemak.

RAYA NAK DEKAT ? 
BAJU SEMAKIN SENDAT?
==============================
Kaklong & Maklong dibelenggu situasi macam ni?
Setiap kali raya saiz baju semakin BESAR?
Mulakan "MISI KURUS" anda sekarang. Jangankan sebelum raya, sebelum puasa pun dah boleh kurus tau! Beribadah pun selesa.

Thursday, May 18, 2017

Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty : Kulit Cerah Berseri

Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty : Kulit Cerah Berseri

MOISTURIZER GEL by Ulfaa Beauty ialah sejenis gel rawatan kulit. Ianya 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak mentimun organik (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat, melembap dan mencantikkan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Sesuai digunakan semua jenis kulit, semua peringkat usia dan jantina. Selepas 2 bulan amalkan Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty secara konsisten, kulit anda akan semakin sihat dan bermaya.

.

Pearl White Jamu Jelita : Wajah Cerah Berseri

Pearl White Jamu Jelita : Wajah Cerah Berseri

Pearl White Jamu Jelita ialah satu lagi produk keluaran Jamu Jelita efektif untuk mencerah, menganjalkan kulit wajah, sesuai untuk sesiapa yg bermasalah kulit kusam, berjerawat dan berjeragat dan nak jadikan kulit flawless, glowing dan pinkish. Jom cuba minuman pencerahan pearl white ni, sedap dan pasti memuaskan. Kesan seawal sebotol penggunaan.

Kelebihan Pearl White Jamu Jelita
Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
Mencerahkan kulit wajah
Menggebu dan menganjalkan kulit wajah
Menyihatkan lagi kulit wajah
Menghaluskan kulit wajah
Menyegarkan kulit
Melindungi kulit dari sinaran ultraungu


Friday, May 12, 2017

Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream

Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream

Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream, ialah satu lagi produk lotion pemutih yang diformulasikan dari Switzerland. 

Berfungsi untuk:-
- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelao seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari

Khasiat Buah Lemon untuk Kesihatan : Lemonade Xpresh

Khasiat Buah Lemon untuk Kesihatan : Lemonade Xpresh

Buah lemon memang sangat bagus untuk kesihatan tubuh kerana banyak khasiat apabila mengamalkanya. Lemon kaya dengan vitamin C, kalsium, asid folat, vitamin B5, vitamin b3, vitamin b1 dan b2, zat besi, magnesium, fosfor, kalium, zink, gula, karbohidrat, serat, lemak dan protein. Lemon juga sangat berguna untuk membantu menurunkan berat badan dan menjaga kecantikan kulit secara keseluruhannya. Jom kita lihat kebaikan kahsiat buah lemon satu persatu.


Khasiat Buah lemon untuk Kesihatan, Turunkan Berat dan Kecantikan

~Lemon merupakan sumber yang sangat kaya vitamin c. vitamin c sangat penting untuk membuat tubuh kebal dari virus,  membantu meningkatkan produksi antibodi di dalam darah untuk menentang pelbagai jangkitan 

Friday, May 5, 2017

Shhaz Beauty Booster Whitening : Kulit Putih Berseri

Shhaz Beauty Booster Whitening : Kulit Putih Berseri

Shhaz Beauty Booster Whitening ialah produk kecantikan terbaru yang diformulakan khusus untuk anda yang mahu putihkan kulit, berseri disamping merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli, Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin B, Polisakarida & Sedozen mineral. Nak cantik nak putih secara selamat tanpa kesan sampingan boleh amalkan kapsul Booster Whitening..kapsul yang paling senang dimakan..4 hari makan 1 kapsul je..tak susah pon tak perlu mkn hari2 uols..simple sgt..kesannya mmg meleTOP lah..rugi sape yg tak pernah cuba!
Sape yg kulit terbakar sebab berjemur tuuu memang recommended sangat ya!

~~~Shhaz Beauty Booster Whitening~~~


Bibir Cantik Memikat dengan Vaseline Lip Therapy

Bibir Cantik Memikat dengan Vaseline Lip Therapy

Wanita mana yang tidak ingin tampil cantik memikat? Semua bahagian mahu dirapikan, termasuklah bahagian bibir. Penggunaan lipstik, boleh menaikan lagi seri penampilan wanita yang memikat, namun sesetengah wanita ingin tampil natural tanpa warna lipstik bibir yang garang atau pekat. Ada wanita suka yang simple, yang nampak lebih natural, tapi tak mahu bibir nampak pucat. Oleh itu, saya syor anda oleskan bibir anda dengan vaseline. Vaseline kini mengeluarkan produk vaseline yang berwarna pelbagai untuk anda gunakan sebagai pelembab bibir, perawat bibir, pewarna bibir dan sekaligus menambahkan tarikan pada penampilan wanita yang mahu nampak menarik secara natural. Vaseline Lip therapy bertindak sebagai alternatif untuk anda yang kurang menyukai penggunaan lipstik. Vaseline Lip therapy ini adalah sebuah produk berbentuk gel atau semacam lip balm yang berfungsi untuk melembabkan bibir sekaligus mengatasi bibir kering.



Monday, May 1, 2017

Blouse Sarah Baju Muslimah yang Elegent dan Selesa

Blouse Sarah Baju Muslimah yang Elegent dan Selesa

Kita cerita pasai baju pula ye...Blouse Sarah....best sangat baju ne...memang kene dengan jiwa akak yang muslimah gitu, memang kene dengan taste akak, yang suka yang loose2 longgar2...yelah kan...kita orang pmpuan ne...kalau ketat2 pun buat apa..nak tayang kat sapa...so biarlah pakai pakaian yang mengikut syariat, selesa dan dalam masa yang sama tetap nampak elegen...so jom order blouse sarah ne....1-3 lai...mesti tak menyesal...