Tuesday, February 20, 2018

Let’s Bengkung Gold Nursajat

Let’s Bengkung Gold Nursajat

Let's bengkung gold by nursajat dah masuk stok. Ramai cari bengkung ne..uolsss sebab nak meramping macam nursajat...tapi bengkung ne..memang best..selain pakai terus nampak ramping, ianya juga boleh pecahkan lemak sebab material nya ada infrared, tak panas, tak bergulung, boleh jaga posture badan.  So sangat elok nak amalkan.  

Wednesday, February 14, 2018

Teh Nenas Batu :Tubuh Kembali Perawan

Teh Nenas Batu :Tubuh Kembali Perawan


Teh Nenas Batu merupakan resepi amalan terbaik untuk kaum wanita demi menjaga kesihatan, kecantikan dalaman dan luaran.
Nenas Batu ini amat baik untuk mengatasi masalah kelesuan,penurunan daya seksual, menjadikan pengaliran darah seimbang, memulihkan tenaga dan memulihkan segala urat yg rosak lepas bersalin, awet muda, masalah senggugut, keputihan, buasir, buang air berdarah serta pelbagai lagi khasiat bail untuk tubuh jika diamalkan sekali.

teh nenas baru mujarab 
 MERAWAT RAHIM & MEMBUANG TOKSIN 

7 Hari Singkir Toksin Dengan The Mujarab Nenas Batu. 
Kini dalam bentuk Uncang Teh!
Lebih mudah dan lebih cepat!
Teh Terbaik Khusus untuk penjagaan dalaman wanita. 

  

Monday, February 12, 2018

Turbo Carbon Teeth Whitening

Turbo Carbon Teeth Whitening

TURBO CARBON TEETH WHITENING dihasilkan dari Arang Aktif berkualiti tinggi yang mempunyai daya serap yang terbaik untuk kesihatan gigi dan gusi. Sesuai digunakan seisi keluarga.

Terdapat dalam 2 pilihan iaitu serbuk 100% arang aktif (charcoal) atau dalam bentuk ubat gigi (PERTAMA di Malaysia ubat gigi berasaskan Arang!)
.

Wednesday, February 7, 2018

Basahan Kencur Sireh

Basahan kencur sireh

Basahan kencur sireh adalah produk pelbagai guna sebagai pencuci miss V, mandian, tangas, dengan pelbagai khasiat dan kebaikan. Kandungan utama basahan kencur ialah Sireh, Manjakani, Minyak Kelapa Dara (VCO) dan Limau Purut. Pelbagai keistimewaan basahan kencur seperti

✔ Boleh menaikkan seri wajah
✔ Muka sentiasa kelihatan awet muda
✔ Kulit wajah lembut, halus, gebu & pinkish
✔ Boleh menghilangkan lenguh badan
✔ Menghilangkan bau masam & hanyir
✔ Mengurang & menyingkirkan masalah keputihan
✔ Membersihkan & memberikan rasa segar pada miss v
✔Mengetatkan miss v seperti kembali dara
✔ Menghilangkan kehitaman di celah pelipat miss v




Monday, February 5, 2018

Pinklady Body Perfection: Tubuh Kembali Hebat

Pinklady Body Perfection: Tubuh Kembali Hebat

Pinklady body perfection memang produk yang tengah hot, viral dan jadi rebutan wanita yang ingin tampil perfect luar dan dalam. PINKLADY terdiri daripada 100% herba terpilih yang khusus untuk membantu wanita mendapatkan tubuh badan yang MANTAP!
Pinklady boleh besarkan yang kecik, montokkan yang leper dan gebukan yang kusam masam. Poduk berkualiti, packing pun lawa eksklusif! Memang ramai yg nak la. 
.



PINKLADY BODY PERFECTION 


Tau tak fungsi pink lady ni untuk ape ? Meh nak huraikan sikit. bagi pompuan yang ada masalah macam ni 👇🏻
.
✅ Breast lendur
✅ Punggung leper 
✅ Body takde shape 
✅ Berat badan tak memuaskan 
✅ Kulit kusam
✅ Rambut gugur
.
Dengan amalkan pink lady...masalah2 tersebut..akan reverse balik..jadi moleek...perfect, tip top, mantap, tubuh kembali bertenaga, hebat mantap...uolss..

Syma Green Coffee Premium : Kopi Hijau Kurus dan Putih

Syma Green Coffee Premium : Kopi Hijau Kurus dan Putih


Syma green coffee (premium) merupakan formulasi kopi hijau yang berkesan untuk
memutih dan mengurus badan. Ia adalah produk terbaru dari Syma Beauty iaitu Syma Premium Green Coffee!. Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum.

Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit

 o

Sunday, February 4, 2018

Ndell Booster Botox serum

Ndell Booster Botox serum

Ndell Booster Botox serum, kami restok lagi...permintaan meletop-letop..Mana taknya.serum ne hanya calit skit dah nampak tegang, glowing, flawless..sebab ianya 100% pure hyaluronic dan vitamin. Cuba try seminggu SAPU MUKA TERUS NAMPAK GLOWING &TEGANG BILA BANGUN PAGI. Alhamdulillah, kesan sangat Wow bila tengok ramai yang glow glow lepas apply Booster Botox Serum. Nama pn booster, So 5x kali terusss booster zupzas kat kulit. 
.

Friday, February 2, 2018

Lemonex Advance Boleh Kurus Cepat

Lemonex Advance Boleh Kurus Cepat

Lemonex Advance dah masuk stok...wow kali ne lagi power, lagi advance boleh kurus...ade orang suka nak nampak hasil dengan hanya beli 1 kotak@ 1 botol..ye betulkan...kalau tak nampak hasil..asyik kene sabar..wait and see hampa pun tak tahan nak lihat hasil...alih-alih p tukaq produk lain..kali ne..kita bagi kaw pun hasil, mujarab punya jadi...keluarlah produk yang namanya Lemonex Advance..confirm kurus..dan berhasil...
Artis-artis pun ambill uolss...dan berhasil..boleh lihat perubahan dulu dan sekarang...#contoh enot, siti chubby..