Tuesday, December 6, 2016

Vsireh Atasi Masalah Keputihan Wanita

Vsireh Atasi Masalah Keputihan Wanita

Keputihan wanita merupakan antara masalah kesihatan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Keputihan wanita boleh didefinisikan sebagai pengeluaran cairan dari vagina. Cairan tersebut pada kebiasaannya keluar dalam keadaan pekat atau cair, berwarna jernih, putih, kuning atau hijau dan berbau atau tidak berbau. Ada sebahagian daripada wanita yang menganggap cairan yang keluar dari vagina adalah masalah yang biasa dan ada juga antara mereka yang menganggap masalah keputihan wanita ini mengganggu aktiviti seharian mereka.

Keputihan normal berupa lendir yang keluar dari Miss V tu jernih, cair dan tidak diiringi dengan rasa gatal. Manakala keputihan tidak normal ialah lendir yang keluar dari Miss V berisfat putih pekat, kadang kala seperti nanah, berbau, dan diikuti dengan rasa gatal di kawasan Miss V.

Monday, December 5, 2016

Sabun Teh Hijau : Green Tea Soap

Sabun Teh Hijau : Green Tea Soap

KIni fenomena Sabun Teh Hijau : Green Tea Soap pula. Sabun ini mempunyai banyak kelebihan untuk kulit. Ianya berupaya merawat, memelihara dan mencantikkan kulit. Sesuai dipakai untuk kegunaan seisi keluarga. Bentuknya yang comel sangat mudah dibawah dan selamat digunakan kerana kandungannya adalah dari bahan semulajadi. GREEN TEA SOAP, sabun asal dari japan, MADE IN JAPAN

Height Up : Ubat Tinggi Badan

Height Up : Ubat Tinggi Badan

Height Up ialah ubat tinggi badan kerana formulasinya bertindak membantu menambahkan ketinggian badan secara semulajadi. Kini anda tak perlu risau-risau nak cari cara meninggikan badan sebab dengan konsume height up, insyallah tinggi anda akan meningkat. Height up diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dengan menggunakan kaedah Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Bone Development Techniques) dan mampu memberikan kesan peningkatan ketinggian. Supplement nutrisi SEMULAJADI, & bebas bahan terlarang, sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.


Friday, December 2, 2016

Be Fit Produk Kurus Lulus KKM dengan Ekstrak Garnicia Cambodia

Be Fit Produk Kurus Lulus KKM dengan Ekstrak Garnicia Cambodia 

BE FIT ialah produk kurus lulus KKM yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Be Fit mengandungi Ekstrak Garcinia Cambogia, yang juga dikenali sebagai Asam Gelugur, atau asam keping dalam bahasa Malaysia. Iaitu Jenis ini tumbuh liar 
di kebanyakan tempat di asia tenggara. Garnicia Cambodia mampu menyekat selera dan dgn cara menghalang pembentukan lemak asid (lipid synthesis). Hasilnya anda boleh menurunkan berat badan dan kekal fit.


Thursday, December 1, 2016

Honey Bee Venom : Racun bisa lebah

Honey Bee Venom : Racun bisa lebah

Honey Bee Venom ialah racun bisa lebah yang boleh memberi manfaat pada manusia jika digunakan dengan jumlah yang kecil  Honey bee venom, telah digunakan sejak zaman purba lagi untuk merawat penyakit-penyakit. Kini ianya telah digunakan secara komersial dalam produk kecantikan kosmetik. Ini kerana sapuan honey bee venom pada kulit boleh: 

Meningkatkan pengaliran darah pada kawasan yang disapu dengan hoeny bee venom
↓↓
Pengaliran darah yang meningkat pada kawasan setempat menyebabkan kulit menerima nutrient yang cukup untuk pemulihan/memelihara kawasan kulit tersebut
↓↓
kesannya..

kulit akan kelihatan lebih bermaya, lebih flawless, cerah sekata, lembab, berseri-seri dan banyak lagi faedah.

Memperkenalkan produk kosmetik yang menggunakan honey bee venom sebagai bahan asas


Wednesday, November 30, 2016

Syma White Coffee : Kopi Syma untuk Kurus dan Cantik

Syma White Coffee : Kopi Syma untuk Kurus dan Cantik

Syma White Coffee adalah minuman untuk kurus dan cantik dari produk keluaran SymaBeauty Skincare. Minuman campuran ini sesuai bagi mereka yang sukakan rasa kopi putih yang lazat dan hangat. Dan bagi mereka yang mahukan kurus dan gebu dalam satu masa. Nikmatilah minuman ini untuk merealisasikan keinginan anda. Minuman ini telah diadun dari 15 bahan terpilih yang menjanjikan rasa lazat dengan manfaat yang hebat.


Jangan risau kerana minuman ini rendah kandungan kafein. Anda kini mampu miliki kulit putih gebu dan tubuh langsing dengan jimat & selamat dan berkesan. 
Kini anda boleh ucapkan selamat tinggal pada masalah kulit kusam dan masalah berat badan. Mari kita tinjau kelebihan Syma White Coffee.

Monday, November 28, 2016

Tips Memutihkan Kulit : Supreme Gluta White 1500000MG

Tips Memutihkan Kulit : Supreme Gluta White 1500000MG

Iklim di Malaysia agak panas dan kulit pun senang jadi gelap kalau dibiarkan berjemur terkena panas matahari. Tapi jangan risau, saya ada tips memutihkan kulit dan ada macam-macam tips yang anda boleh amalkan. Pilihlah mana-mana tips yang mudah untuk anda amalkan. Insyallah anda boleh mendapat kulit cerah dan berseri.

Tips Memutihkan Kulit Secara Semulajadi

1. Mencuci muka dengan air basuhan beras - basuhan beras jangan dibuang. Ambil air bilasan beras untuk mencuci muka, ianya mampu haluskan dan putihkan kulit. Air beras mengandungi pitera  yang boleh mencerahkan dan memutihkan kulit. 


Friday, November 25, 2016

Gambir Emas Performance Gel : Ubat Tahan Lama

Gambir Emas Performance Gel : Ubat Tahan Lama

Gambir Emas Performance Gel merupakan ubat tahan lama yang membantu kaum Adam mengatasi masalah cepat pancut. Tentunya ini adalah salah satu masalah `terpendam' yang memhancurkan jiwa pasangan dalam senyap dan mampu mengugat keharmonian ketika bersama pasangan. Si suami sudah game over, beraksi tak sampai 5-10 minit, sudah pancut tak dapat nak teruskan game. Maka terkapai-kapailah si pasangan wanita anda ditinggal sebab belum apa-apa, belum pun dapat kepuasan, si suami/pasangan sudah pancut, anu dah lembek tak boleh nak start game lagi. Malangnya masalah ini, jika sengaja di biarkan tanpa rawatan, ia bakal menjejaskan keharmonian rumahtangga.