Monday, February 20, 2017

King Of Mutiara : Kulit Cantik Berseri

King Of Mutiara : Kulit Cantik Berseri

King Of Mutiara ialah supplement berasaskan mutiara berbentuk kapsul yang dirumus khas membantu lelaki dan wanita masa kini untuk cantik luar, dalam dan meningkatkan tahap kesihatan.  Ianya berkesan pantas seawal 7 hari untuk luaran dan dalaman.. 
.
King Of Mutiara formula untuk melicin dan mencerahkan kulit, bukan
setakat kulit muka tapi PUTIH SATU BADAN. Jerawat, jeragat dan kulit kusam pun dah
 tak hinggap.King Of Mutiara Sesuai untuk lelaki dan wanita yang mengalami
 masalah kulit.Jom kita sama-sama dapatkan perubahan kulit yang CERAH,
BERSIH,PUTIH dengan KING OF MUTIARA!!!

Gigi Susu Anak Goyang Apa Nak Buat?

Gigi Susu Anak Goyang Apa Nak Buat?

Tiap minggu anak sulong akan pergi lawat rumah maktoknya. Rumah maktok dekat aja..satu taman perumahan dengan kami. Nak dijadikan cerita, petang tu saya dan husban saja lah singgah tengok nak bawak keluar jalan petang. So singgah jap tengok anak, tuptup anak kata gigi depan belah bawah dah longgor, tadinya dia makan ayam..

Dalam hati duk teringat cerita si upin ipin yang tajuknya gigi susu. Bila teringat cerita itu, memang rasa tenang, tak panik, sebab gigi susu memang normalnya akan tertanggal bila usia anak 7-8 tahun. So petang tu terus ambil anak. Yang anak tak habis-habis duk main gigi, tolak dengan lidah, goyangkan dengan jari, nak kasi tercabut. Sampai malam pun tak cabut lagi. Saya on bagi anak tengok balik cerita upin ipin gigi susu. 

Sunday, February 19, 2017

Produk Skincare : Deeja Kosmetik Keayuan Semulajadi

Produk Skincare : Deeja Kosmetik Keayuan Semulajadi

Deeja kosmetik ialah salah satu produk kecantikan terlaris dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Tiada bahan terlarang atau bahan kimia berbahaya, ianya lulus KKM. Produk ini mengandungi Sabun Pembersih Muka, Krim Siang, Krim Malam, Krim Nano (Malam) dan  Toner Nano.

Set Deeja Kosmetik memang sesuai digunakan untuk semua jenis kulit sensitif, jerawat, jeragat, pigmentasi, kulit berminyak di zon T, black head, bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Pendek kata, ia mampu merawat segala masalah kulit muka dan sesuai digunakan untuk semua peringkat umur 16 tahun dan ke atas. Jangan bimbang, produk ni 100% daripada bahan yang halal dan boleh dibawa solat.

Thursday, February 16, 2017

Gel Amani Rawat Masalah Sakit Sendi dan Sakit Lutut

Gel Amani Rawat Masalah Sakit Sendi dan Sakit Lutut

Sakit sendi adalah kesakitan yang sering melanda melibatkan struktur tulang  sendi dibahagian mana-mana badan seperti femur, tibia, fibula, tempurung lutut (patela) atau ligamen dan tulang rawan lutut. Sakit sendi boleh terkena kepada semua peringkat umur bergantung kepada keadaan atau aktiviti setiap individu.Memang tak selesa kalau asyik sakit sendi sebab ia boleh menjejaskan rutin hidup untuk bergerak, berjalan, menaiki tangga, berlari,  menunaikan ibadah dan apajua aktiviti yang memerlukan pergerakan.



Mana mungkin anda hanya bertahan dengan ubat tahan sakit, ia bakal mendatangkan side effek lain jika diambil secara berterusan. Oleh itu saya memperkenalkan alternatif rawatan melegakan sendi iaitu GEL AMANI.

Wednesday, February 15, 2017

Produk Kecantikan : Susu Maaez by Sofieya Beauty

Produk Kecantikan : Susu Maaez by Sofieya Beauty 

Susu Maaez merupakan salahsatu produk keluaran sofieya Beauty yang mengabungkan ingrediant hebat seperti Susu Kambing, Sarang Burung Walit, Makanan Sunnah, 
Habbatus Sauda, Buah Tin, Kismis, Kurma, Delima, Biji Aprikot, Madu. Gabungan ini menghasilkan kelebihan yang sangat bagus untuk diamalkan untuk kesihatan, kecantikan dan memulihan badan,


Thursday, February 9, 2017

Hannis Green Coffee : Kopi Hijau untuk Kurus dan Sihat

Hannis Green Coffee : Kopi Hijau untuk Kurus dan Sihat

Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet dan penurunan berat badan secara sihat dan selamat. 

Kopi hijau atau Green coffee menjadi produk viral oleh individual yang ingin mengurangi lemak berlebih dalam tubuh.Populariti kopi hijau meluas sejak di tayangkan oleh salah satu program kesihatan paling terkenal di dunia, The Dr. OZ Show. Kopi hijau terbukti mampu membantu menurunkan berat badan, mengawal selera makan, pembentukan lemak baru dan menyihatkan tubuh badan pada pengamalnya.

Oleh kerana mempunyai nilai komersial yang bernilai, wujudnya produk HANNIS GREEN COFFEE yang mempunyai kandungan kopi hijau yang tinggi bagi membantu anda kurus, menurunkan berat badan secara semulajadi tanpa perlu berdiet ketat. Hanya dengan amalkan minuman ini secara rutin. Pasti anda akan terkejut dengan hasil ajaib minuman ini.


Thursday, January 26, 2017

IV Mist : Cara Merawat Resdung

IV Mist : Cara Merawat Resdung 

Iv Mist Aromatic Nano Oil produk yang diformulasikan dengan  herba-herba organik. Kandungan produk ini boleh dijadikan alternatif sebagai cara merawat resdung. Terbukti berkesan, halal, lulus KKM dan selamat digunakan. Kini anda boleh merawat sendiri masalah resdung anda DI RUMAH hanya dengan sembur iv mist dapat melegakan masalah resdung. Kini anda boleh ucapkan selamat tinggal kepada penyakit resdung yang membelenggu.

CIRI - CIRI IV MIST :-
➲ Diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan
➲ ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan.
➲ Tidak sama seperti produk yang lain, IV MIST ini dicipta khusus untuk merawat penyakit seperti resdung, migrain, asma dan sebagainya hanya dengan 1 semburan yang mudah sahaja ke tempat tertentu.

Tuesday, January 24, 2017

Kopi Hijau Alana : Green Coffee untuk Kurus

Kopi Hijau Alana : Green Coffee untuk Kurus

Nak kurus...nak kurus dah macam-macam ubat telan. Kini ada cara selamat&sihat. Memperkenalkan Kopi hijau alana dengan bahan utama green kopi iaitu minuman kesihatan yang tinggi kandungan KOPI HIJAU ORGANIK yang membantu menurunkan berat badan dengan LEBIH berkesan & efektif. Kopi hijau ALANA juga mengandungi SUSU KAMBING, habatusauda dan CHIA SEED yang amat bagus untuk tenaga & memelihara kesihatan badan secara keseluruhan.