Tuesday, June 30, 2015

CMD untuk Bakal Ibu, Ibu Hamil, Ibu Berpantang dan Menyusu

CMD untuk Bakal Ibu, Ibu Hamil, Ibu Berpantang dan Ibu Menyusu 

CMD adalah produk dirumuskan khas yang kaya dengan pelbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh. Dalam setiap titisan CMD Revell mengandungi lebih daripada 72 jenis mineral galian sangat baik untuk kesihatan badan. Setelah pengambilan secara konsisten dapat membantu anda mencapai kesihatan optimum seawal 2 minggu. Dengan CMD Revel, ia dapat membuang toksin dan membekalkan nutrien penting sangat diperlukan oleh tubuh.


CMD Revell juga terbukti dapat membantu bakal ibu dan ibu-ibu untuk lebih sihat


CMD Revell Concentrated Mineral Drops

CMD Revell Concentrated Mineral Drops 

CMD atau concentrate mineral drop adalah produk kesihatan keluaran syarikat Revell global. Ia mengandungi mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. 100% dari sumber asli iaitu ekstrak dari bahagian paling dalam iaitu Tasik Great Salt, Little Valley. Mempunyai 72 mineral dalam bentuk ionik untuk kesihatan dan mengimbangkan pH badan manusia mahupun haiwan.



CMD Merawat Masalah Darah Tinggi dan Stroke

CMD Merawat Masalah Darah Tinggi dan Stroke


CMD adalah produk dirumuskan khas yang kaya dengan pelbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh.

Dalam setiap titisan CMD Revell mengandungi lebih daripada 72 jenis mineral galian sangat baik untuk organ badan.

Setelah pengambilan secara konsisten dapat membantu anda mencapai kesihatan optimum seawal 2 minggu.

Dengan CMD Revell, membantu membuang toksin dan membekalkan nutrien penting sangat diperlukan oleh tubuh.




CMD Revell juga terbukti dapat membantu menstabil tekanan darah dan membantu pesakit Stroke


CMD Merawat Masalah Kencing Manis

CMD Merawat Masalah Kencing Manis 

CMD adalah produk dirumuskan khas yang kaya dengan pelbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh. Dalam setiap titisan CMD Revell mengandungi lebih daripada 72 jenis mineral galian sangat baik untuk organ badan.

Setelah pengambilan secara konsisten dapat membantu anda mencapai kesihatan optimum seawal 2 minggu. Dengan CMD Revell, ia membantu membuang toksin dan membekalkan nutrien penting sangat diperlukan oleh tubuh.


CMD Revell juga terbukti dapat membantu mengawal penyakit KENCING MANIS


Testimoni Kencing Manis dengan CMD



CMD Merawat Masalah Berat badan

CMD Merawat Masalah Berat badan


CMD adalah produk dirumuskan khas yang kaya dengan pelbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh. Dalam setiap titisan CMD Revell mengandungi lebih daripada 72 jenis mineral galian sangat baik untuk organ badan. Setelah pengambilan secara konsisten dapat membantu anda mencapai kesihatan optimum seawal 2 minggu. Dengan CMD Revell, ia membantu membuang toksin dan membekalkan nutrien penting yang sangat diperlukan oleh tubuh.







Thursday, June 25, 2015

Kolagen Kcolly Terbaik untuk Kulit Lebih Anjal

Kolagen Kcolly untuk Kulit Lebih Anjal

Macam-macam produk kolagen yang ada dipasaran. Tapi nak story skit pasai produk kolagen terbaik yang memang saya consume sekarang ne, iaitu Kcolly supplement kolagen yang best untuk bantu membekalkan kolagen untuk keremajaan dan keajalan tubuh badan.

Tahukah anda kadar keupayaan badan kita menghasilkan kolagen mula menyusut bila umur kita mencecah 25 tahun, penghasilan kolagen akan mula berkurangan pada kadar 1.5% dalam setahun.
Bila mencecah umur 40 tahun, tubuh badan BERHENTI menghasilkan kolagen dan masa ini mulalah kulit keliahtan kendur, lembet dan jatuh..

Friday, June 19, 2015

Great Salt Lake Tasik Bermineral Tinggi

Great Salt Lake Tasik Bermineral Tinggi

Pernah dengar...pernah tahukah anda tentang GREAT SALT LAKE, UTAH, USA ? Ia ialah salah satu keajaiban alam semulajadi......sebab tasik ini air nya MASIN!!!!. Kandungan garam yang tinggi menjadikan air di tasik ini masin dan juga tasik ini adalah yg terbesar di Barat Sungai Missisisippi. Lebih besar dr Rhode Island dan Delaware.



Berapa byk garam dlm tasik ni ye? 

Amaun total kira-kira 4.5 - 4.9 juta tan!!.... memang masin giler.... keras rambut kalau mandi!


Thursday, June 18, 2015

Placenta White Cerahkan Kulit Secara Semulajadi

Placenta White Cerahkan Kulit Secara Semulajadi

" Macam2 produk saya try sis. Ok la jugak,tapi yg paling best placenta white la.. Dah 3 bulan makan,tak nak tukar ! "

Seriusly, memang diakui placenta white sangat berkesan. Formula produk ni memang dah di akui customer antara terbaik antara produk - produk yang mereka pernah makan.

Placenta White boleh mencerahkan kulit anda dengan cara mudah & berkesan...
Tanpa perlu shake bagai,,anda juga mampu tampil jelita menawan.. Mudahkan?? Dengan hanya pengambilan kapsul secara konsisten sahaja, anda akan lihat perubahan dalam masa 2 minggu!!!
Rahsia Kulit cantik cerah menawan kini terbongkar dengan NIKKO PLACENTA WHITE.. Kesan memang memukau,, hapuskan kulit kusam dan tidak bermaya anda hari ini!!!




Sunday, June 14, 2015

CMD Revell Pakej Harga IEXP4U 2015

CMD Revell Pakej Harga IEXP4U 2015


CMD Revell memperkenalkan 4 pakej untuk mendapatkan CMD serta peluang untuk anda yang ingin menceburi dalam bidang ke usahawanan.

 Kita ada 4 pakej untuk anda


  • Pakej Silver
  • Pakej Platinum
  • Pakej Gold
  • Pakej Diamond




Thursday, June 11, 2015

Syma Advance Beauty Skincare

Syma Advance Beauty Skincare

Syma Advance Beauty Skincare ialah produk terbaru keluaran Syma Beauty Skincare.
Terdapat 4 produk hebat dalam Set SyAdvance Beauty Skincare ni iaitu:



1. Cleansing Gel (pencuci muka)

2. Miracle Toner (toner, guna lepas mencuci muka)
3. Silky Smooth BB Cream (krim siang)
4. Advance Beauty Cream (krim malam)


Serum Vitamin C Cara Mudah Hilangkan Jerawat

Serum Vitamin C Cara Mudah Hilangkan Jerawat 

Jerawat di muka memang meresahkan, Nak tahu cara menghilangkan jerawat dengan mudah?

Salah satu cara yang mudah adalah menggunakan vitamin C.

Vitamin C dikenal dengan asid askorbic ini merupakan nutrisi penting dalam tubuh kita seperti :
  • Vitamin C juga bermanfaat untuk kesihatan rambut dan kulit.
  • Membantu penghasilan kolagen, yang diperlukan untuk tulang, gigi dan jaringan tisu kolagen lain.
  • Membantu penyerapan zat besi dari makanan, mencegah kerosakan sel, mengurangi risiko ketumbuhan dan kanser tertentu, serta penyakit kronik.
  • Vitamin C melindungi tubuh dari infeksi seperti jangkitan virus dan menguatkan imunisasi badan . 
Berikut adalah sumber makanan yang kaya dengan Vitamin C




Sunday, June 7, 2015

Cara Menghilangkan Jerawat dengan Bahan dari Pohon Zaitun

Cara Menghilangkan Jerawat dengan Bahan dari Pohon Zaitun

Jerawat yang muncul diwajah memang menjadi masalah jika sering kali naik dan lambat untuk mengecut. Ternyata masalah jerawat ini boleh merosak seluruh penampilan dan mood anda.

Tahukah anda salah satu cara menghilangkan jerawat dengan cepat menggunakan bahan semulajadi seperti bahan dari pohon zaitun seperti minyak zaiton.






6 Cara Putihkan Gigi Secara Semulajadi

6 Cara Putihkan Gigi Secara Semulajadi

Mengukir senyuman dengan barisan gigi putih menjadikan diri kelihatan lebih yakin, bersih dan selesa digauli. Berbanding dengan mereka yang mempunyai barisan gigi yang kuning, boleh menimbulkan rasa malu dan ragu-ragu untuk membuka mulut atau senyum. Gigi yang kuning juga memberi impesion yang kita seorang pengotor, tak tahu menjaga kebersihan dan menimbulkan keadaan kurang keyakinan.


Wednesday, June 3, 2015

Stevia Rcc Pemanis Semulajadi Peganti Gula

Stevia Rcc Pemanis Semulajadi Peganti Gula 

Stevia Rcc merupakan salah satu produk keluaran syarikat RCC Global (M) diperbuat dari ekstrak dari daun stevia. Kemanisan yang terhasil dari daun stevia merupakan pemanis Semulajadi yang 300 kali lebih manis dari gula biasa. 

Kajian klinikal menunjukan STEVIA berguna sebagai pengganti gula. Lebih dari sifat pemanis, kajian juga menunjukkan kesan penurunan tahap kawalan Diabetes, penurunan tahap tekanan darah tinggi dan penurunan berat badan untuk pesakit obesiti. 


Pengganti Gula Pasir yang Terbaik! Terbukti secara Kajian Saintifik . Dikenali sebagai Gula Sihat & Gula Tanpa Kalori






Set Babies Blink 5 IN 1 (2015) dengan Serbuk Mutiara

Set Babies Blink 5 IN 1 (2015) dengan Serbuk Mutiara

Set terbaru babies blink 5 in 1 keluaran lynas beauty 2015, telah ditambah baikan dengan dengan serbuk mutiara dan ada penambahan toner dalam satu set lengkap ini. Kesan pengunaan SET BABIES BLINK 5 IN 1 yang sangat menakjubkan!! seawal tempoh 24 jam, anda pasti terpegun melihat perubahan pada kulit anda dengan 17 kali ganda mencerah pinkish pada kulit anda.

Set Babies Blink 5 IN 1 (2015) mengandungi:
1. Glutacoll soap
2. Whitening Repair Serum
3. Toner Whiteglow
3. Day Cream Babies Blink
4. Magic Night Cream Babies Blink
5. Whitening Repair Serum 


Petua Kurangkan Penyakit Kulit Gatal

Petua Kurangkan Penyakit Kulit Gatal

Kulit gatal boleh disebabkan pelbagai punca. Makin digaru makin sedap pula, sampaikan tak sedar kulit dah merah dan dah teruk.  Disini terdapat beberapa petua tradisional untuk penyakit kulit gatal. Bolehlah anda mencuba dan ikhtiar untuk menghilangkan rasa gatal tersebut.




Tuesday, June 2, 2015

Azanis Scar Serum Cara Mudah Hilangkan Parut

Azanis Scar Serum Cara Mudah Hilangkan Parut

Azanis Scar Serum boleh mengelokkan parut Dalam masa 3 Minggu kini bukan mustahil. Cara mengunakan azanis scar serum ini hanya 2 kali sehari secara membulat pada parut untuk kesan yang optimum menyingkirkan parut degil dikulit muka, badan dan tengok sendiri hasilnya.


Produk kecantikan muka yang best digunakan

Produk kecantikan muka yang best digunakan

Penggunaan produk kecantikan adalah penting untuk melindungi wajah dari cepat rosak, mengurangkan kesan kotoran yang boleh menyebabkan pori muka tersumbat, melembabkan kulit, merawat, mencegah kulit daripada naik jerawat dan menambahkan keserian serta kecantikan wajah.



Produk kecantikan yang lengkap biasanya terdiri dari pada pencuci, toner, krim siang dan krim malam.