Thursday, February 25, 2016

Jamu Wanita: JELITA PRO 5 IN 1

Jamu Wanita: JELITA PRO 5 IN 1

Jelita pro 5 IN 1 adalah supplement lengkap untuk wanita. Mana-mana wanita pun kalau boleh nak kekal cantik, mantap, ramping dan berseri. Produk 5 DALAM 1 ini berkesan untuk Kurus, mengempiskan Perut Buncit , menyingkirkan Toksin di dalam badan sekaligus menjanjikan Kulit Cerah , Cantik dan Gebu.

Jelita pRO sangat membantu mereka yang mempunyai masalah;

✔ Kurang yakin dan bertenaga untuk bersama SUAMI
✔ Mempunyai Parut Jerawat atau Parut luka lama
✔ Mempunyai kesan Parut selepas bersalin
✔ Mengalami masalah Rekahan kaki
✔ Kurang Bertenaga dan Sakit Sendi
✔ Perut Buncit dan Mengeleber
✔ Kulit Kusam dan Berjerawat
✔ Kulit Kering dan Gelap
✔ Masalah Berat Badan


Monday, February 22, 2016

Kepentingan Cuci Usus untuk Badan Sihat

Kepentingan Cuci Usus untuk Badan Sihat

Kepentingan mencuci usus memang tidak dapat dinafikan. Tabiat pemakanan yang tidak sihat boleh menyebabkan usus jadi kotor serta mengganggu sistem penghadaman kita. Usus mempunyai permukaan jejari, berfungsi untuk menyerap. Pernah terfikir tidak rupa usus yang banyak lemak dan kotoran?? Cuba kita buat eksperimen. 


Ambil tuala mandi korang, then cuba serap dengan minyak, then tepek2kan makanan kat tuala tu, biarkan selama seminggu. Berbau tidak?? mesti busukkan, dah la berminyak. eeee yek !! pastu cuba serap dengan air?? Tentunya susahkan nak serap air atau apa-apa pun sukar nak menembusinya. Hasilnya toksin akan terjadi dan macam2 la penyakit mula datang.



Dr. Bernard Jensen, Pd.D telah menekankan kepentingan usus yang sihat. Menurut beliau, "Setiap tisu dibekalkan dengan darah yang dibekalkan dari sistem usus. Apabila usus kita kotor, darah juga akan kotor. Oleh itu sistem usus mesti dipulihkan sebelum pemulihan bahagian badan yang lain boleh dilakukan.

Thursday, February 18, 2016

Cara Menghilangkan Parut Jerawat

Cara Menghilangkan Parut Jerawat 

Masalah kulit memang merunsingkan, tentu anda nak tahu cara menghilangkan parut jerawat. Insyaallah dengan sedikit tips yang diberikan kulit anda boleh bebas jerawat, pudar parutnya dan membuatkan hati anda gembira. Antara tips yang diberikan ada yang menjadi ada yang tak serasi, apa-apa pun tak salah kan kalau nak cuba ^__^


Produk kecantikan : Putih Collagen Dara Anggun

Produk kecantikan : Putih Collagen dari Dara Anggun


Putih collagen adalah salah satu produk yang memang hot dan laris dipasaran. Sebab rasa yang sedap, berkesan untuk kecantikan kulit dan mampu membuatkan kulit anda putih gebu. Putih collagen adalah produk keluaran dara anggun berasaskan Vanilla Dan Oat..!!
Rasa Yang Aaaamat Sedap..!!Mesra Untuk Lelaki Dan Wanita..  Terlajak Mujarab Terlajak Menjadi..

Wednesday, February 17, 2016

Produk kecantikan : Aurora SX Whitening

Produk kecantikan : Aurora SX Whitening

Akak hari ne nak review tentang produk kecantikan Aurora Sx. Wanita mana yang tak nak cantik, wanita mana yang tak nak glowing, wanita mana yang tak nak putih gebu? jerawat tak de? dan kulit licin bak bayi baru lahir. Istimewanya Aurora Sx ne ia tiada kolagen, jadi pada anda yang lahan pada kolagen boleh cuba produk ne, sebab produk ne yang BERBEZA dari yang lain. 1 sebiji sehari bakal mentransformasikan kulit dewasa anda kembali halus bak bayi!!



Tuesday, February 16, 2016

Jamu Sedap Malam : Pengikat Kasih Sayang

Jamu Sedap Malam : Pengikat Kasih Sayang

Wah memang terkesima, teruja bila baca review tentang jamu sedap malam. Bukan calang-calang jamu, ini jamu kecil-kecil cili api, tapi tetap meletop kebaboom dan terbaik. Sekali pakai cukup buat si suami mengerang manja dimalam hari danmembuatkan si suami kerinduan dirimu sepanjang masa. SEDAP MALAM™ merupakan ramuan turun temurun yang sebenarnya diramu khas oleh  Ahlinya sebagai waris & penerus dari pakar formula kewanitaan. 100% bahan semulajadi tanpa bahan asing lain



Sunday, February 14, 2016

Tips Kecantikan wajah Cantik Berseri

Tips Kecantikan wajah Cantik Berseri

Memang banyak tips kecantikan yang anda boleh amalkan untuk menjadikan kulit cantik berseri. Salah satu tips yang sememangnya berkesan ialah mengamalkan makanan atau supplement berasaskan vitamin C. Pelbagai sumber yang boleh didapati kini mengandungi vitamin C antaranya asparagus, brokoli, tauge, kubis, tomato, anggur, jambu batu, kiwi, mangga, oren, nenas, strawberi, limau dan banyak lagi.


Produk kecantikan NourAin Skin Care

Produk kecantikan NourAin Skin Care

NourAin 3 Skin care adalah salah satu produk kecantikan terlaris, dan ramai customer Nour Ain skincare, memberi feedback positif lepas 5 hari penggunaan yang majoritinya kulit bertambah cerah dan pimples gone. Set NourAin Skin Care ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif,jerawat, jeragat, tona tidak sekata, kulit kusam atau kering dan lain-lain. 



Monday, February 8, 2016

Jus Kunyit Lovely Secrete Juice : Rahsia Tubuh Sihat

Jus Kunyit Lovely Secrete Juice : Rahsia Tubuh Sihat

Khasiat kunyit sememangnya bagus untuk kesihatan. Kini wanita tak perlu bersusah mencari bahan herba kunyit kerana adanya Jus Kunyit Lovely Secrete Juice. Ramuan jus ini berasaskan herba seperti kunyit, temulawak, asam jawa, madu, halia, daun kelulut, daun cekur campuran herba terbaik yang bagus diamalkan oleh wanita sejak turut-temurun untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan tubuh badan.



Harum Malam Supplement Dalaman Wanita

Harum Malam Supplement Dalaman Wanita 

Harum Malam merupakan salah satu supplemen dalaman wanita yang mempunyai banyak khasiat. Ianya terhasil daripada kombinasi antara estrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria mirifica. Kesannya yang Kaboom!!! dan produk yang berasaskan herba inilah kunci rahsia mengapa Harum Malam kekal menjadi fenomena bagi semua wanita sejak mula produk ini dilancarkan.



Thursday, February 4, 2016

QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP : Cerah Berseri

QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP : CERAH BERSERI

Qu Puteh Millenia Whitening Champ ialah produk terbaru keluaran QU Puteh. Millenia sejenis tablet yang berkhasiat memutihkan kulit wajah, menjadikan wajah mulus, cantik dan berseri-seri. Rasa yang sangat enak Masam masam berlemak. Nyam... Nyam... Nyam...Sedap sangat tau ... Barulah Putehhhh 


citarasa seorang DIVA

Mineral Coffee Kopi Garam Buloh

Mineral Coffee Kopi Garam Buloh 

Kopi Garam Buluh atau pun juga dikenali sebagai Kopi Mineral. Aroma istimewa Mineral Kopi ini berasal daripada bijian Kopi Robusta dan Garam Buluh Organik yang meningkatkan nilai nutrisi kopi ini. 



Apa keistimewaan Mineral Kopi sehingga stok kopi selalu 'SOLD OUT' 

1. ANTIPENUAAN - agen antioksida yang baik.
2. MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.
3. MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
4. MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.
5. Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
6. Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. 
7. Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.



Monday, February 1, 2016

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ - KULIT CERAH DALAM MASA 7 HARI

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ adalah salah satu krim yang terlaris untuk mencerahkan kulit anda, hingga jadi bersih, cerah terutamanya pada kawasan pelipat dan gelap terutamanya pada celah ketiak, paha, siku  dan dibahagian mana-mana pun. Nano lightener cream mampu mengembalikan keyakinan anda untuk tampil menawan!!! Usah berlengah lagi, jom cantikkan diri! banyak kelebihan, ribuan testimoni, dan nyata selamat untuk sipemakai...