Thursday, May 19, 2016

Cara Cepat Kurus : Gosok-gosok dengan Larome

Cara Cepat Kurus : Gosok-gosok dengan Larome

Nak cepat kurus? Siapa yang tak mahu kurus? Kalau boleh nak cepat-cepat kurus..Nak cara cepat kurus? Jom gosok-gosok dengan Larome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat berlangsung selama 24 jam atau selama anda tidak mencucinya dengan air. 

Berikut ini beberapa khasiat dari Larome Slimming Serum. 
~Membakar lemak dengan cepat hanya dengan perlu mengusapkan larome serum di area yang berlamak dan larome dapat meyerap dengan cepat ke lapisan kulit bagian dalam. Selama anda berkeringat dan tidak mencuci bagian yang di oleskan larome, maka serum ini akan terus membakar lemak.

Wednesday, May 18, 2016

Cara Memanjangkan Bulu Mata : Douya Mascara

Cara Memanjangkan Bulu Mata : Douya Mascara

Douya Mascara ialah mascara dari Korea yang diperbuat daripada satu formula unik sebagai salah satu cara memanjangkan buku mata. Ianya juga dapat melentikkan bulu mata tanpa comot. Ia merupakan mascara "fibre: dalam satu stick yang mempunyai berus yang sangat fleksibel untuk dipakai pada bulu mata atas dan bawah. Mascara ini bercirikan"waterproof" & mascara ini senang dicuci dan dapat ditanggalkan tanpa mencomotkan mata.

Tuesday, May 17, 2016

Anastasia Lipstick : Gincu Bibir yang mengiurkan

Anastasia Lipstick : Gincu Bibir yang mengiurkan 

Anastasia Lipstick Beverly Hills ialah salah satu produk gincu liqiud jenama antarabangsa yang mampu membuatkan bibir anda menawan dengan pilihan 20 jenis warna yang menyerlahkan keanggunaan anda. 

Anastasia Beverly Hills Gincu tahan lama , kalis air, tahan coreng, warna matte bibir. Ia memberikan bibir anda perlindungan dengan lapisan gincu yang tahan lama walau dioleskan berjam-jam. Lapisan penuh pada bibir , pigmen warna pekat yang menyiurkan, dan kemasan matte dalam formula cecair mudah untuk dipakai. 

Cara Kuruskan Badan Lepas Bersalin

Cara Kuruskan Badan Lepas Bersalin

Semasa hamil, kebanyakan wanita akan naik berat badan lebih kurang 15-25 kg. Agak menakutkan dengan berat tersebut, tentunya anda terfikir cara kuruskan badan lepas bersalin dengan pantang, berkesan dan tanpa kesan sampingan. Saya pun ada masalah berat badan naik mendadak sebab mengandungkan anak sulong,dan anak ke dua dari dulu 58kg naik jadi 68 kg tanpa menampakan tanda-tanda penurunan.

Bagi wanita lepas bersalin tentunya tak mahu kurus dengan menjejaskan penyusuan. Menjadi tanggungjawab ibu menyusukan anak sepenuhnya sekurang-kurangnya 6 bulan dan lebih baik sampai 2 tahun. Apa guna dapat balik bentuk badan dahulu tetapi tak dapat langsanakan tanggungjawab sebagai ibu dengan sempurna akibat inginkan sangat badan kurus hingga menjejaskan kesihatan dan penyusuan.

Monday, May 16, 2016

Cara untuk Kurus : Amalkan Garnicia Burner

Cara untuk Kurus : Amalkan Garnicia Burner

Siapa sahaja tidak mahu kurus? Kalau boleh nak cepat-cepat kurus tetapi bagaimana ya....cara cepat kurus ? Apabila bercakap pasal nak kurus, tidak bermakna seseorang ingin kelihatan kurus keding, badan macam model....cukuplah sekadar memiliki BMI yang seimbang, badan sihat, fizikal nampak lebih menarik bila kurus dan tentunya memiliki tubuh yang kurang berisiko mendapat penyakit berbanding pada individu yang memiliki tubuh yang agak gempal. Jadi jom kita bincangkan bagaimana cara nak kuruskan badan. 

Mudah sahaja sekarang....memperkenalkan supplement yang hebat untuk membuang segala lemak2 tepu kita ni. Supplement ini menggunakan bahan Garcinia cambogia.
Uolls nak tak Slim down dalam tempoh 15 hari je ?
Then uolls memang wajib try GARCINIA BURNER SLIMMING PILLS...
Confirm TURUN Punye!!

Sunday, May 15, 2016

Produk kecantikan : Queen Blinks Skincare 2016

Produk kecantikan : Queen Blinks Skincare 2016

Terkini produk kecantikan dari lyanas beauty iaitu Queen Blinks Skincare, formulasi terkini berkesan mengatasi masalah jeragat dan jerawat. Menjadikan kulit wajah anda lebih glowing berseri, bebas jeragat juga jerawat tanpa pengelupsan dan alergik. Sesuai untuk anda yang ingin memelihara keserian wajah berkesan seawal 3 hari. Mengandungi kombinasi yg hebat iaitu extract AVACADO dan ARBUTIN agar kulit kelihatan sihat BERCAHAYA DAN BERSINAR

Saturday, May 14, 2016

Cara untuk Kurus : Amalkan DZ Garnicia Herbal

Cara untuk Kurus : Amalkan DZ Garnicia Herbal

Cara untuk kurus kini sudah tak susah. Banyak produk yang boleh diamalkan untuk kurus. Salah satu produk yang bagus diambil ialah DZ Garnicia Herbal Plus. Ini adalah produk terbaru yang membantu anda mengekalkan berat badan ideal

DZ GARCINIA HERBAL Plus dirumus khas untuk membantu mereka yang ingin mengurangkan pengambilan makanan tanpa sekatan. DZ Garcinia membuat anda kenyang hingga ke malam walaupun anda makan sikit sahaja seharian.

"akak dh ambil garcinia ni selera makan mmg kurang sangat.. nafsu nak makan tu xde membuak-buak.. 1st day akak makan 2 biji, 2 hari akak rasa tak selera makan dik….happy je tengok perut kempis… yelaa bahan semua herba memang susah nak jumpa herba yang cepat effect mcm DZ garcinia herbal ni"

Friday, May 13, 2016

Produk kecantikan : Olicandy Premium Edition

Produk kecantikan : Olicandy Premium Edition

Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan??
Produk kecantikan : Olicandy Premium Edition lagi best hasilnya. Ia telah diformulasikan dengan bahan-bahan yang sempurna ingrediantnya untuk memastikan keberkesanan pada penggunanya.
Meh kita kunyah olicandy premium!!!
Limited edition, limited tau!!!


Thursday, May 12, 2016

Auramen Turbo Collagen : Minuman Kolagen Terbaik

Auramen Turbo Collagen : Minuman Kolagen Terbaik

Auramen Turbo Collagen merupakan minuman kolagen terbaik pertama khusus untuk kaum Adam yang diformulasikan menggunakan teknologi dari Korea.

Produk ini sangat sesuai untuk lelaki yang menjaga kehenseman dan kesihatan pada tubuh badan. Sangat berkesan kepada kulit dan memberi kekuatan pada otot badan di samping itu dapat membakar lemak dengan lebih cepat. 

Tuesday, May 10, 2016

Jamu Kesihatan Wanita : Jamu Sedap Malam

Jamu untuk Kesihatan Wanita : Jamu Sedap Malam

Pengambilan jamudianggap sebagai salah satu aspek yang penting dalam amalan wanita asia. Pemilihan jamu yang betul dan pengambilan berterusan boleh membantu wanita mengembalikan semula tenaga mereka dan menyembuhkan anggota badan selepas proses kehamilan, berpantang, penyusuan dan kesihatan asas untuk keharmonian badan. 

Jamu dikatakan berkhasiat untuk:

memanaskan badan 
mengeluarkan angin
menguruskan perut
mengembalikan tenaga
melawaskan pembuangan air
mengeluarkan lemak dan toksin
mengeluarkan air yang berlebihan dalam badan
mengecutkan organ-organ, otot dan urat yang bengkak dan kendur

Amalan turun temurun ini akan diwarisi oleh ibu, ibu mertua ataupun bidan kampung yang biasanya menggalakkan makan makanan herba seperti halia, kunyit, ulam atau jus kerana ia berkhasiat dan dipercayai dapat membantu mengecutkan rahim dan membantu toksin keluar, 

Memperkenalkan jamu terbaik yng boleh anda amalkan iaitu jamu sedap malam (120biji)