Sunday, July 24, 2016

Honey Bee Venom Multi Solution Cream

Honey Bee Venom Multi Solution Cream

Honey Bee Venom Multi Solution Cream ialah produk kecantikan jenis sapuan krim khas mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk membantu merawat masalah kulit. Ianya mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang mampu meremajakan kulit , krim ini melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya. Semuanya akan anda peroleh dalam satu krim menjaga kelembapan kulit dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Wednesday, July 20, 2016

Ubat Kurus : Produk Kurus Paling Berkesan

Ubat Kurus : Produk Kurus Paling Berkesan

Masalah berat badan merupakan salah satu masalah yang membimbangkan bagi rakyat Malaysia. Saya percaya ramai telah berusaha untuk menurunkan berat badan. Namun ada juga masih gagal walaupun berusaha untuk diet, bersenaman dan makan ubat kurus. 
Di malaysia, ada macam-macam produk kurus yang kita jumpa. Persoalannya, mana satu yang berkesan? adakah ia perlu dalam usaha turunkan berat badan? adakah perlu diambil secara berterus? adakah hanya dengan makan ubat kurus, anda boleh mengabaikan terus aspek diet dan senaman anda?

Memang tak dinafikan kunci kejayaan untuk kurus anda perlu pastikan usus anda lancar, diet harian dijaga selain anda perlu melakukan aktiviti fizikal seperti bersenaman ataupun sebarang aktiviti yang dapat mengeluarkan peluh. Ubat kurus boleh diambil untuk membantu mempercepatkan proses kurus. Tetapi semuanya bergantung pada diri anda juga untuk konsisten menjaga diri dari segenap aspek.






Tuesday, July 19, 2016

Cara Cepat Kurus : Dtrim Obesity Solution

Cara Cepat Kurus : Dtrim Obesity Solution

Siapa sahaja tidak mahu kurus? Kalau boleh nak cepat-cepat kurus tetapi bagaimana ya....cara cepat kurus ? Apabila bercakap pasal nak kurus, tidak bermakna seseorang ingin kelihatan kurus keding, badan macam model....cukuplah sekadar memiliki BMI yang seimbang, badan sihat, fizikal nampak lebih menarik bila kurus dan tentunya memiliki tubuh yang kurang berisiko mendapat penyakit berbanding pada individu yang memiliki tubuh yang agak gempal. Jadi jom kita bincangkan bagaimana cara nak kuruskan badan. 


Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) Platinum

Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) Platinum  

Susu kambing telah diketahui mempunyai khasiat yang baik. Gabungan susu kambing bersama madu dan kurma merupakan makanan sunnah yang berkhasiat sempurna untuk tubuh. Produk ni memang sangat bagus untuk kesihatan dalaman cantik luaran tau. Susu kambing adalah susu kedua terbaik selepas susu ibu. Ada sesetengah orang tak minat atau tak dapat nak minum susu kambing sebab tak tahan dengan bau susu. Tapi susu SKKM ni telah dicampur dgn susu kambing + kurma + madu, so die mmg tak rasa "bau kambing" tapi rasa manis-manis vanila dan tak hamis langsung dengan khasiat yang tip top.




Monday, July 18, 2016

Produk Kecantikan: Stay Natural Mud Face

Produk Kecantikan: Stay Natural Mud Face 

Stay Natural Mud Face adalah produk kecantikan yg dirumus khas dari bahan utamanya iaitu LUMPUR. Memang banyak kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita. Sebab tu kalau tengok kalau spa-spa yg eksklusif ni ada buat mandian lumpur sebagai salah satu beauty treatment mereka. 

Stay Natural Mud Face produk yang berkesan membersihkan lebihan minyak yang terperangkap di muka secara mendalam, menjadikan kulit muka lebih segar dan sihat. Mud Face bertindak dengan menyental kotoran keluar dari kulit supaya kelihatan licin, lembap dan tidak lagi berminyak. Anda memang kena amalkan pakai mask ini kalau inginkan kulit sentiasa awet muda dan licin.Ia membantu menghalang jerawat daripada merebak disekeliling kulit muka disamping meruncingkan dagu.  


Teh Rerama Penawar Penyakit Kronik

Teh Rerama Penawar Penyakit Kronik

Teh rerama herba atau butterfly wings leave adalah minuman penawar untuk merawat pelbagai penyakit termasuklah penyakit kanser. Teh Rerama Herba yang asalnya dari Rantau Asia dan banyak terdapat di negara Thailand. Nama saitifiknya Mariposa Christia Vespertilionis atau lebih popular dengan nama Rerama atau dalam bahasa english Butterfly Wings. Teh Rerama boleh menjadi penawar pelbagai penyakit khususnya Kanser dan SLE kerana mempunyai ciri-ciri anti kanser, anti oksidan, anti keradangan, anti fungus, anti bakteria, anti virus yang lazimnya ada pada kebanyakkan penyakit. Ia mampu meningkatkan antibodi badan dan merawat penyakit berkaitan sel daran merah

Sunday, July 17, 2016

Cara Kempiskan Perut : Japan Munafie Slimming Panty

Cara Kempiskan Perut : Japan Munafie Slimming Panty

Perut yang kempis menjadi idaman tiap wanita. Perut kempis menampakan susuk tubuh yang lebih kemas, tak megeleber dan rasa lebih berkeyakinan. Kini ada cara kempiskan perut tak sampai 5 minit dengan memakai Munafie Slim panty. Produk ini sangat laris dipasaran jepun, dan kini sedang hangat dan laku di Malaysia oleh kerana mampu kempiskan perut buncit dalam beberapa saat.


Saturday, July 16, 2016

Cara Mengecilkan Pipi yang Tembam : VShape Hi Beevenom

Cara Mengecilkan Pipi yang Tembam : VShape Hi Beevenom

Mempunyai pipi tembam boleh menjadi masalah tersendiri bagi sesetengah orang sebab akan timbul rasa kurang cantik, pipi tembam memberi kesan penampilan gemuk. Ada beberapa cara mengecilkan pipi yang tembam. Namun anda perlu tahu beberapa sebab anda memiliki pipi tembam iaitu kurangnya kalsium, kurang senaman, jarang mengunyah makanan, dan lain-lain.

Thursday, July 14, 2016

Tati Glow White Compact Powder

Tati Glow White Compact Powder

Tati Glow White Compact Powder ni ialah produk yang sesuai bagi sesiapa
 yg inginkan kulit yang putih dalam masa yang singkat. Tati Glow White Compact 
Powder lain dari yang lain dengan keistimewaannya yang pasti terserlah!

Hebatnya Compact Powder ni ialah ia mengandungi layer powder yang berlainan
 fungsi dilengkapkan lagi dengan Glutha dalam membantu make up anda tahan 
lebih lama di samping dalam membantu mencerah dan menyerikan kulit.