Wednesday, August 16, 2017

Lemonex Rahsia Terkurus Tanpa Sengaja

Lemonex Rahsia Terkurus Tanpa Sengaja 

Lemonex kini viral selepas kejayaan menguruskan pengguna tanpa segala. Produk ini selamat digunakan, dirumuskan dari bahan semuladi, iaitu minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan juga sihat. Seperti mana yang kita tahu,lemon sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan. LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif. LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!. Salah seorang pengguna yang kita memang kenal ialah Enot, dia merupakan pengguna lemonex dan memang terbukti HASILNYA. Jom kita check apa yang bestnya tentang produk ini.


Wednesday, August 9, 2017

Ubat Kurus paling Berkesan : Proven Caps

Ubat Kurus paling Berkesan : Proven Caps

Ramai yang tercari-cari ubat kurus paling berkesan. Susah juga nak pilih produk sebab ada banyak ubat kurus dipasaran dan masing-masing ada kelebihan juga depend atas individu keberkesanannya. Salah satu produk ubat kurus paling berkesan ialah proven caps. Ini adalah produk hot yang import dari France, membantu anda mengekalkan berat badan dan mampu mencerahkan kulit terbukti kesannya dalam masa 7 hari. Diperkaya dengan unsur pelangsing dan pencerahan seperti Garcinia Camborgia, L-Glutathione, Ekstrak teh hitam. Produk ini dirumuskan dari bahan-bahan semulajadi (TIADA BAHAN TERLARANG/ SELAMAT) diamalkan. Ianya dapat meningkatkan metabolisme, menyingkirkan lemakdisamping mencerahkan kulit, memberi TONA KULIT YANG SEKATA. Jadi anda tidak perlu berbelanja lebih dan menjimatkan masa kerana dengan Proven Caps 2 kelebihan utama anda dapat iaitu Kurus dan Cerah. 



Monday, August 7, 2017

Bazooka Pills : Ubat Kuat Lelaki Sejati

Bazooka Pills : Ubat Kuat Lelaki Sejati


BAZOOKA Pills adalah makanan tambahan khas bagi lelaki untuk membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. BAZOOKA pills juga meningkatkan tenaga dalaman, menambah pekatkan air mani, membantu dalam rangsangan seksual, tahan lama dan melonjakan keseronokan bersama pasangan.

Produk ini diformulasikan dari USA, 100% selamat dan ianya dirumuskan dari bahan-bahan semula jadi, ia membantu membesarkan kapasiti CORPUS CAVERNOSUM, kedua silinder tisu ini berada didalam zakar yg diisi dgn darah, semasa terangsang ia mewujudkan eraksi. Ini menjadikan zakar anda lebih besar dan lebih kuat daripada yang pernah dibayangkan!!




Sunday, August 6, 2017

Susu Moeder : Khasiat terbaik buat Ibu Hamil dan Ibu Menyusu

Susu Moeder : Khasiat terbaik buat Ibu Hamil dan Ibu Menyusu


Susu Moeder merupakan susu dengan khasiat lengkap terbaik buat ibu hamil dan ibu menyusu. Rasa Vanilanya sedap membantu  wanita untuk kekal sihat dengan nutrisi lengkap dari susu moeder untuk bakal baby dan baby yang masih menyusu. Susu Moeder beratnya 600gram perjar, tahan lebih kurang 1bulan ++ kaya dengan ramuan gabungan seperti  Susu kambing, Ekstrak Tomato, Habbatussauda, Ekstrak Anggur, Lutein, Bird’s Nest, Seaweed, Buah Tin, Kurma, Gam Arab/Manna Bilberry, Aloevera, Lobak Merah, Brokoli, Omega 3, Betik, Stevia, Vanila dan Non Diary Creamer.



Friday, August 4, 2017

Produk Untuk Kempiskan Perut Supaya Hilang Buncit

Produk Untuk Kempiskan Perut Supaya Hilang Buncit

Perut buncit boleh menjejaskan penampilan anda. Tak salah jika anda berusaha kempiskan perut anda sebab ada kajian mengaitkan perut buncit dengan masaah kegagalan  jantung, aterosklerosis (atherosclerosis) dan masalah kardiovaskular yang lain. Perut buncit turut dikaitkan dengan osteoporosis , dementia, Alzheimer (nyanyuk), diabetes, kanser kolorektal, sindrom metabolik, tekanan darah tinggi dan masalah kesihatan yang lain. Akan juga timbul rasa malu pun ada bila perut buncit anda nampak ketara, lebih-lebih lagi kalau anda perempuan sebab anda nampak macam 'mengandung selalu'


Punca Perut Buncit nampak ketara dan tak surut-surut

Perut buncit berlaku kerana pengumpulan lemak secara setempat pada bahagian perut. Hal ini disebabkan beberapa pekara seperti:-

-gemar makan makanan yang mengandungi lemak secara berlebihan

-kurang bersenam

-suka tidur selepas makan

-gemar minum minuman manis

-kurang makan serat akibatnya 

-sering jadi sembelit 

 -makan makanan yang mengandungi kalori tinggi lewat malam 

Saturday, July 29, 2017

Jamu Nenek : Jamu terbaik Warisan Turun Temurun

Jamu Nenek : Jamu terbaik Warisan Turun Temurun

Jamu nenek ialah jamu tradisional yang dirumuskan menggunakan akar-akar kayu, herba dan makanan sunnah terpilih serta diterapikan lagi dengan ayat-ayat zikir dan doa. Jamu nenek telah menjadi pilihan semenjak tahun 1982, 100% produk Muslim kini telah berwajah baru dan mendapat notifikasi KKM tentunya selamat digunakan sebagai jamu harian setiap hari. Jamu nenek banyak jenis, namun saya nak review tentang 3 jamu nenek iaitu 
-jamu nenek detox diet @ jamu nenek Fit I kapsul
-jamu nenek dara awet muda @ jamu nenek rapat plus
-jamu nenek herb for skin @ jamu nenek sang suria

Produk ini mampu milik dan tidak dinafikan keberkesananya. Jom review tentang 3 produk jamu nenek ini.






Friday, July 28, 2017

Blue Wizard : Ubat Peransang Seksual Wanita


Blue Wizard : Ubat Peransang Seksual Wanita

Blue Wizard ialah ubat perangsang berupa cecair (isian 15ml) keluaran negara Jerman berfungsi menambah ghairah seksual seseorang wanita. Ubat perangsang ini dapat membantu wanita di luar sana yang kurang mesra, kurang rasa ghairah ketika dalam berhubungan intim suami isteri. Produk ini diformulasikan dari bahan-bahan semulajadi, ianya selamat digunakan. Blue Wizard sesuai dimiliki untuk  anda yang sudah berumahtangga bagi mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga. 

Wednesday, July 26, 2017

Bee Venom skincare 4 in 1 : Set Skincare terbaik No 1

Bee Venom skincare 4 in 1 : Set Skincare terbaik No 1

Bee Venom Skincare 4 in 1 ialah merupakan set skincare No 1 Di Malaysia yang berkesan 
dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jerawat, jeragat dari wajah serta mengekalkan kecantikan dan keanjalan wajah. Bee Venom Skincare 4 in 1 juga boleh merawat masalah kulit yang lain seperti  tona tidak sekata,kesan
parut jerawat, wajah kusam, pori muka besar, garisan kedutan diwajah dan lain-lain
.
Bahan-bahan yang digunakan dalam produk ini kesemuanya material gred A, halal, semulajadi. Anda akan mendapat kesan dalam tempoh masa 72jam. Sesuai dipakai oleh semua jenis kulit samada kulit kusam, sensitif atau berminyak. Siapa yang nak repair kulit muka yang dah terdedah dgn bahan kimia dari skincare sebelum ni, bolehla cuba bee venom skincare, insyaallah boleh merawat masalah kulit muka anda

Thursday, July 20, 2017

Jamu Mak Dara Gold : Kebaikan untuk Wanita

Jamu Mak Dara Gold : Kebaikan untuk Wanita

Jamu mak dara gold merupakan produk berasaskan ramuan herba tradisonal untuk memastikan dalaman wanita terpelihara dengan baik. terlalu banyak kebaikan bila amalkan jamu, yang penting anda sabar dan terus amalkan untuk kesihatan berpanjangan. Antara kelebihan jamu mak dara gold ialah ia merapat dan mengetatkan faraj yang longgar, mengurangkan air pada faraj dan menghilangkan bau yang kurang menyenangkan, menaikkan peranakan ke tempat asal, menguatkan kemutan faraj, mengembalikan kesempurnaan hubungan, meningkatkan tahap keghairahan dan memulihkan lemah nafsu syahwat, mengatasi masalah keputihan, mengembalikan tenaga zahir dan batin seperti keletihan.

Bagi wanita yang baru melahirkan anak, eloklah diamalkan pengambilan jamu mak dara pada hari ketujuh dalam pantang. Amalan ini dapat mengembalikan tenaga, menegangkan otot2 yang kecut, menyembuhkan luka bersalin, memulihkan dan menyempitkan lagi faraj dan mengecutkan rahim. Jamu ini juga boleh melangsingkan tubuh wanita dan mengatasi masalah haid seperti senggugut dan pusingan haid yang tidak teratur. Ia juga bukan sahaja mencantikkan tubuh malah mencantikkan kulit yang tidak bermaya.

Jamu mak dara gold (60biji)

Saturday, July 15, 2017

Hannis Green Coffee Slimming Capsul

Hannis Green Coffee Slimming Capsul

Kopi hijau ialah green coffee yang berasal dari biji kopi yang belum mengalami proses pemanggangan /roasting sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Biji kopi yang belum dipanggang mengandungi kandungan Asid Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet dan penurunan berat badan secara sihat dan selamat. 

Kopi hijau mampu membantu anda menurunkan berat, meningkatkan metabolism, mengawal nafsu makan dan mengurangkan jumlah lemak berlebihan dalam tubuh anda. Populariti kopi hijau meluas sejak di tayangkan oleh salah satu program kesihatan paling terkenal di dunia, The Dr. OZ Show. Oleh kerana mempunyai nilai komersial yang bernilai, wujudnya produk HANNIS GREEN COFFEE berbentuk capsul dengan kandungan kopi hijau yang tinggi bagi membantu anda kurus, menurunkan berat badan secara semulajadi tanpa perlu berdiet ketat. Hanya dengan amalkan 2 capsul tiap hari, kini anda tak perlu risau lagi nak pening-pening cari jalan nak kurus.

Friday, July 14, 2017

Sireh Lovely Care Intimate Wash : Rawat Masalah Keputihan

Sireh Lovely Care Intimate Wash : Rawat Masalah Keputihan

Sireh Lovely Care Intimate Wash ialah pembersih bahagian intim wanita eyang dirumuskan dengan bahan adunan tradisional seperti ektrak sireh, manjakani, akar serapat, kacip fatimah, dan aqua water. Produk ini mendapat sambutan hangat dengan ribuan testimoni kerana keberkesanan dan kehebaran sireh lovely intimate wash diakui oleh ribuan pengguna. 

Gulsan Pati Delima 1001 Khasiat untuk Kesihatan

Gulsan Pati Delima 1001 Khasiat untuk Kesihatan

Gulsan pati delima ialah produk kesihatan yang mempunyai 1001 khasiat untuk sesiapa yang mengamalkan sunnah ini. Buah delima atau nama saintifiknya Punica granatum mempunyai pelbagai keistimewaan, selain dari sedap dimakan, ia juga mempunyai kebaikan dari segi kesihatan. Khasiatnya tinggi kaya dengan zat sodium, riboflavin, thiamine, niacin, vitamin C, kalsium dan forsforus. Ia juga sejenis penawar kerana kandungan antioksidan yang tinggi bagi penyakit jantung, cepat tua dan barah. Khasiat perubatan delima sudah dijumpai sejak 8000 tahun lalu oleh masyarakat Parsi Purba (Iran).

 Antara kelebihan buah delima ialah:-
1. Menguatkan daya tahan tubuh untuk melawan serangan penyakit
2. Melancarkan peredaran darah
3. Mengeluarkan angin dan asid dalam badan anda (boleh mencegah penyakit gastrik dan juga kanser usus)
4. Melancarkan proses penghadaman makanan, melancarkan kerja-kerja mengepam darah untuk keperluan sel-sel badan kita
5. Menyingkirkan lemak berlebihan dan juga boleh melangsingkan badan...InsyaAllah...
6. Membakar kalori dengan cepat, meningkatkan tenaga dan juga dapat memulihkan keletihan
7. Membuang asid urik di dalam sendi untuk meredakan penyakit Gout
8. Mengelakkan rasa mual (ketika hamil), melega masalah pening kepala
9. Menegangkan payudara, membentuk perut dan punggung yang lebih kemas...InsyaAllah...


Bconfident Besarkan Payudara dengan Cepat dan Berkesan

Bconfident Besarkan Payudara dengan Cepat dan Berkesan

Lelaki mana yang tidak suka pandang wanita yang miliki payudara besar dan pejal? Kebanyakkan lelaki akan rasa terpesona dengan wanita yang mempunyai payudara yang besar, pejal dan padu. Jadi tak hairan jika pasangan anda liar melirik sambil tersenyum terpaku sehingga tak kelip mata apabila memandang `rezeki besar' bila ternampak didepan mata. Dari biarkan si dia pandang aset wanita lain...baik dia tumpu pada kamu sahaja sebab anda pun boleh besarkan payudara.

Memperkenalkan serum Bconfident, ianya produk berkesan sebagai cara membesarkan payudara dengan selamat (ada KKM) dan berkesan (ribuan testimoni) TANPA melakukan pembedahan, ambil pil supplement, berselindung di sebalik push-up bra, teknik menyakitkan seperti guna pam sedutan. Anda hanya perlu sapu dan buat urutan pada payudara dan 10x ganda berkesan berbanding produk payudara yang lain. Ianya juga boleh digunakan pada bahagian punggung untuk hasilkan butt yang montok dan menyiurkan.

Saturday, July 8, 2017

Air Ajaib Akar Kayu Amirna : Alternatif Penyembuhan Penyakit

Air Ajaib Akar Kayu Amirna : Alternatif Penyembuhan Penyakit Kulit

Air Ajaib Akar Kayu Amirna ialah produk ajaib yang membantu anda dalam merawat 
penyakit yang berkaitan dengan kulit. Cecair ini dapat membantu anda merawat segala penyakit kulit seperti penyakit panau,jerawat,luka-luka
ringan,luka akibat gigitan serangga dan sebagainya lagi sehingga menyebabkan
 anda tidak selesa dengannya. Produk ini juga boleh membantu pesakit resdung beransur sembuh simptom-simptom resdung hanya dengan memasukan sedikit titisan air ajaib akar kayu ini didalam hidung yang bermasalah. Dengan amalkan secara konsisten, insyaallah boleh memyembuhkan penyakit anda secara beransur pulih dan semakin baik.

Thursday, July 6, 2017

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty)

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty)

Pinkish Glow by SOB (Secret of Beauty) ialah krim kecantikan yang mampu menjaga kecantikan kulit anda. Produk ini semestinya selamat, lulus KKM (NOT140905185K) dengan isian 10 gram dapat tahan 2-4 bulan bergantung kepada penggunaan individual. Antara kelebihan produk ini ialah menghilangkan Jerawat & Parut Jerawat, mengecilkan Pori-Pori yang terbuka, dapat melindungi kulit dari sinaran UV, mencerahkan bahagian kulit yang gelap, menjadikan kulit anda lebih Glowing & Pinkish, menghilangkan masalah White / Black Head dan banyak lagi.

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 : Rahsia Kulit Menawan

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 : Rahsia Kulit Menawan

Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 ialah satu lagi produk skincare terbaru yang mampu membuatkan kulit anda jadi glowing, bebas jerawat, jeragat, tona warna sekata. Set ini mengandungi Whitening Clenser 60ml, UV Cream 5g, Beauty Cream 5g dan Face Scrub 40g. Semestinya Lulus KKM, halal, selamat digunakan.

Kelebihan Secret of Beauty (SOB) Solution Skincare 4 in 1 
Merawat dan menghilangkan JERAWAT
Membantu merawat sel epidermis kulit JERAGAT
Membaiki tisu kulit SENSITIF
Mencerahkan KULIT KUSAM dan kulit berminyak
Mengecilkan LIANG ROMA TERBUKA
Memudar dan menghilangkan PARUT JERAWAT
Mencerahkan dan menghaluskan KULIT 
Merawat tona KULIT TIDAK SEKATA
Menghilangkan eyebeg dan anti penuaan


Dari kerana Mata : JL Lens by JL FARA

Dari kerana Mata : JL Lens by JL FARA 

Pos hari ne tentang lens pula. Jl lens by JL FARA ne dah lama ada dipasaran. Contact lens dengan 9 pilihan warna, tahan 3 bulan, kualiti setanding antarabangsa. Korang patut try @jllens ni, langsung takkan menghampakan korang sebab ianya selesa, tak kering, selamat dan berbaloi. PILIHAN WARNA JL LENS BY JL FARA 
✔ JL Gray
✔ Misty Gray 
✔ Sassy Gray   
✔ Emerald Green
 ✔ Forest Green 
✔ Amethyst 
✔ Charming Brown 
✔ Richy Brown
 ✔ Vinnet Blue Diameter 

| 14.00 mm Base Curve | 8.6 mm Water Content | 43 % ‌• JL Lens are 3 month disposable  ‌• None prescription and prescription is available all color ready 

Cinta Norma Skincare 4 in 1 : Kulit Cantik Cerah Berseri

Cinta Norma Skincare 4 in 1 : Kulit Cantik Cerah Berseri

Cinta Norma Skincare 4 in 1 ialah satu lagi produk skincare yang diformulasikan khas untuk merawat kulit wajah anda supaya lebih cantik, cerah dan berseri. Skincare Cinta Norma mengandungi 4 item iaitu beauty soap, krim siang, krim malam dan toner. Ianya lengkap dengan notifikasi dari KKM, tiada lagi ragu-ragu nak pakai atau kesan sampingan. 


Friday, June 30, 2017

Candy B Complex Rahsia Lelaki Sejati

Candy B Complex Rahsia Lelaki Sejati

CANDY B+ COMPLEX adalah formulasi terkini dicipta khas untuk lelaki yang inginkan kepuasan, mengembalikan kehangatan hubungan rumah tangga yang hambar dengan memulihkan tenaga batin dan mengembalikan kekuatan kelakian. Candy B complex mampu membuatkan sang suami punya MR Z (zakar) kembali keras, besar, padu solid, tahan lama, banyakan air mani, rasa lebih terangsang dengan pasangan dan meningkatkan kepuasan seks suami isteri. Candy B juga sesuai diambil oleh anda yang mempunyai masalah kesihatan seperti darah tinggi, jantung, kencing manis dan sebagainya selain itu ianya tidak mendatangkan kesan bahaya dan boleh diambil sebagai supplement tambahan untuk kesihatan kelakian anda.


FUNGSI DAN KEBAIKKAN CANDY B COMPLEX :

• Merangsang tubuh badan agar lebih ketahanan dan bertenaga
• Menyeimbangkan hormon
• Mengawal paras kolestrol
• Menggalakkan system immune
• Menstabil dan menyeimbangkan hormon
• Mengawal kandungan gula dalam darah (diabetes)
• Mengawal tekanan darah.
• Menguatkan dinding arteri
• Melambatkan kekurangan hormone testosterone akibat penuaan.
• Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti Alzheimer, migraine, rheumatoid arthritis dan lain-lain.
• Meningkatkan kesuburan dan penghasilan sperma yang sihat.
• Mengaktifkan kadar metabolisma
• Menggalakkan pengedaran darah
• Mencegah penyakit kardiovaskular
• Membantu atasi kelesuan dan tekanan
• Menguatkan otot jantung
• Menguatkan fungsi buah pinggang
• Mencegah jangkitan paru-paru
• Mengelakan saluran darah menjadi kenyal
• Mengembalikan keremajaan
• Meningkatkan daya ingatan

Jus Lutox dan Gel Lutox (Dnars) Produk Kesihatan Terbaik

Jus Lutox dan Gel Lutox (Dnars) Produk Kesihatan Terbaik

Jus Lutox Dnars merupakan minuman kesihatan yang diformulasi secara khusus 
menggunakan adunan ramuan semulajadi seperti kurma, madu, delima, 
garam bukit dan buah markisa bagi membekalkan nutrien yang mencukupi 
untuk tahap kesihatan dan kecergasan yang optima. Malah, ia berkesan untuk menyingkirkan toksin dari tubuh badan, mengawal tekanan darah dan paras kolestrol serta membantu menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan anda daripada jangkitan penyakit.

Gel Lutox diperkaya dengan kebaikan halia yang dapat melancarkan peredaran darah 
dan mengatasi penyakit sendi,  ketegangan otot serta angin dalam badan seterusnya membantu menyegarkan lagi tubuh badan anda. Ia sesuai digunakan pada bahagian lengan, bahu, kaki, pinggang, tapak kaki mahupun lutut.

Thursday, June 29, 2017

Lesanda Sweet Foundation : Foundation terbaik dengan SPF60

Lesanda Sweet Foundation : Foundation terbaik dengan SPF60

Lesanda Sweet Foundation adalah salah satu foundation terbaik best pakai, sebab tekstur Paling RINGAN LEMBUT & WANGI, macam span je tengok foundation ne...tapi hasilnya superb. Best pakai sebab calit sikit je...pastu dia serasi dengan kulit, tak berminyak dan berfungsi sebagai “Oil Control”. Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit, Lulus KKM, Kandungan SPF60 bersamaan ketahanan 8 jam lebih untuk kulit dilindungi pancaran UVA & SunBurn. Menaikan Seri Wajah coz SF bertindak mengikut pengaliran Darah Pemakai. 
Tidak perlu pilih kod WARNA. SF bertindak secara NATURAL mengikut Aliran suhu & darah uolls. Lesanda sweet foundation dapat mencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah( Jerawat, Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll)

Kandungan sebotol berat 7gram boleh tahan 1-3 bulan depen pada penggunaan individual. Ianya foundation jimat sebab boleh dijadikan sebagai Krim Siang & Malam juga bertindak sebagai Sunblock, Mencegah & Merawat. 100% Organik & Mesra Wudhuk. Tak perlu remover / Pencuci muka untuk buang foundation pada wajah.



MQ Touch Foundation : Kulit Mulus Berseri

MQ Touch Foundation : Kulit Mulus Berseri

MQ touch Foundation atau Magnifique Touch Foundation ialah produk kecantikan yang berkesan dalam membantu merawat kulit anda yang bermasalah seperti jerawat dan masalah kedutan. Ia juga membantu menghilangkan parut atau kesan akibat jerawat, membantu memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari di samping melindungi kulit dari sinaran UV. MQ Touch Foundation juga mengandungi SPF50 yg mampu menjadikan kulit wajah CANTIK dan BERSERI-SERI sepantas 7 hari!!!..Jom dapatkannya produk TOP SELLING nie hari ini !!! 

MQ Touch Foundation berat 20 gram dan boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan bergantung pada kadar penggunaan. Rata-rata mereka yang beri maklumbalas adalah perubahan kulit mereka yang lebih baik dan cantik. Produk ini telah mendapat kelulusan KKM: NOT160402269K. Bila kulit anda sudah pulih seluruhnya atau sudah mencapai tahap yang anda ingini, maka anda boleh hentikan penggunaan MQ Touch tanpa kesan sampingan selepas itu. Tapi kalau produk dah elok , kenapa nak stop.....Jika guna berterusan tentulah lebih baik sebab foundation ini mampu merawat, memelihara kulit anda tanpa was-was. ^___^

1 MMF : 1 Minute Miracle Foundation

1 MMF : 1 Minute Miracle Foundation

Memperkenalkan 1 MMF iaitu foundation yang tengah Viral, best giler pakai, sebab mampu membuatkan pemakai ebih pesona, dengan kulit cantik, glowing, tak bercapuk, tak perlu bedak-bedak lagi, merawat kulit, SPF 45 uolss.....1Minute Miracle Foundation ni multi function tau sebab ianya berfungsi sebagai foundation, concealor, eye shadow base, highlight. Yang penting harga murah nawww, tapi hasil macam pakai make up mahal. Ianya halal, mengandungi SERBUK MUTIARA khas untuk wajah GLOWING!

Dengan packging exclusive
Hasil make up yang  superbb.
Dengan mampu buat kulit GLOWING serta merta
Tanpa tambahan bedak atau shimmering

Friday, June 16, 2017

Mavellous Xlite Halang Bakar Bantu Masalah Berat badan

Mavellous Xlite Halang Bakar Bantu Masalah Berat badan

Bagi sesetengah orang mengekalkan berat badan adalah sesuatu yang sangat sukar untuk dilakukan. Ramai yang berpendapat untuk mengekalkan berat badan, kita perlu menjaga pengambilan kalori iaitu nilai kalori yang diambil setiap hari mestilah kurang dari jumlah kalori yang dibakar oleh tubuh kita. Ramai yang sudah tidak percaya teori ini kerana banyak orang yang mengambil kalori secara berlebihan masih berjaya mengekalkan berat badan yang ideal atau kekal kurus.Kunci utama untuk mengekalkan berat badan adalah Metabolisma.

Kalau kita boleh mempercepatkan proses metabolisma tubuh kita, kita akan lebih mudah untuk mengekalkan atau menurunkan berat badan kita. Kita selalu lihat ada orang yang tidak berdiet atau tidak menjaga makan masih mampu mengekalkan tubuh badan mereka dan kita juga selalu lihat orang yang gila2 berdiet dan sanggup berlapar tetapi tubuh mereka tetap atau semakin gemuk. Kenapa ini berlaku ?

Mavellous XLite juga diformulasi dengan kandungan serat atau fiber yang larut air yang mana bertujuan untuk membantu melawaskan pembuangan air besar tanpa menganggu perut.

Secara keseluruhannya, fungsi Mavellous XLite adalah :
Meningkatkan kadar metabolisma.
Menghalang penyerapan karbohidrat.
Detoksifikasi ( membersihkan usus daripada kotoran yang melekat).
Mempercepatkan proses pembakaran lemak.
Mengawal selera makan.
Meningkatkan tenaga, dan meremajakan kulit serta awet muda.
Meningkatkan prestasi kesihatan secara keseluruhannya dan membaikpulih kerosakan sel dan tisu di kesemua sistem badan.

Dermacol Foundation : Bedak Asas untuk Menyerlahkan Keanggunan Anda

Dermacol Foundation : Bedak Asas untuk Menyerlahkan Keanggunan Anda


Foundation Dermacol kini viral pula jun 2017, setanding foundation mahal-mahal,foundation ini mampu milik sebab harga pun tak mahal sangat. Sebanding kualitinya sesuai untuk semua jenis kulit, kalis air, SPF 30, full coverage.Ia mengandungi bahan-bahan semulajadi yang menjadikan ia sesuai untuk menutup sebarang ketidaksempurnaan pada kulit. DERMACOL MAKE-UP COVER menyediakan PERLINDUNGAN PERFECT walaupun dalam lapisan nipis dan corrector yang sempurna untuk gelap di bawah mata, bintik yang tidak menyenangkan dan kecacatan kulit. Ia mampu menutup jerawat, kehilangan pigmentasi, post lebam pembedahan, tatu dan lain-lain. Ia boleh digunakan pada seluruh muka atau badan untuk pembetulan warna, gelap atau mencerahkan warna kulit, dan memastikan keseimbangan ideal. Ia digunakan secara meluas sebagai seorang profesional make-up untuk prnggambaran fotoshot atau wayang filem, pemodelan dan untuk majlis-majlis perayaan.
Volume: 30 g


Thursday, June 1, 2017

DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL (new pek)

DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL (new pek)


DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL kini sudah ditukar ke new packaging. DIANZ VITAMIN C & E PLUS EDISI 2017. Lebih power!!. Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!. Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik,,lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!! Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! 
HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!



Wednesday, May 31, 2017

Pekasam ikan, Pekasam Daging, Pekasam Telur Sotong sangat Menyelerakan

Pekasam ikan, Pekasam Daging, Pekasam Telur Sotong sangat Menyelerakan

Pekasam ialah sejenis makanan peram tradisi yang terkenal dan tahan lama di Malaysia. Ia merupakan satu cara mengekalkan makanan (lazimnya ikan) dengan menggunakan garam (atau asam) yang banyak dan mampu untuk menghasilkan pekasam yang mampu bertahan lebih lama (antara 6 - 1000 tahun). Pekasam amat popular di negeri-negeri utara dan pantai timur Semenanjung Malaysia. Proses penyediaan bermula dengan ikan yang disiang dan dibersihkan terlebih dahulu sebelum diperap bersama ketulan garam kasar selama sekurang-kurangnya tiga minggu atau sehungga tiga hingga lima bulan. Ini dilakukan dengan tujuan untuk memastikan ikan sebati dengan garam selain melembutkan dagingnya.



Koleksi Raya 2017 : Kebaya Embun Set Ibu dan Anak

Koleksi Raya 2017 : Kebaya Embun Set Ibu dan Anak

Raya dah tak lama lagi. Dengan kesempatan ini, bolehlah mak-mak cuci mata dengan koleksi terbaru dari kami iaitu kebaya embun set ibu dan anak. Kini tak perlu pening-pening dan buang masa cari baju raya sebab kebaya embun sedondon menampilkan rekaan elegan buat anda yang gemarkan berfesyen. Kebaya embun diilhamkan dari Kebaya Asli Tradisional yang mengekalkan keasliannya. 
Menggunakan material SATIN VALENTRO yang berkualiti tinggi pastinya memberi impak EKSKLUSIF dan Keselesaan kepada Si Pemakai. 
Menggunakan "PRINCESS LINE" pada bahagian dada & belakang baju dimana ia membuatkan baju nampak lebih TERLETAK dan si pemakai kelihatan begitu ELEGAN di Hari Raya. ⚘Menggunakan zip pada bukaan hadapan baju dan memudahkan juga untuk penyusuan ibu


Koleksi Raya 2017 : Kurung Melyna sedondon Ibu Dan Anak

Koleksi Raya 2017 : Kurung Melyna sedondon Ibu Dan Anak

Raya dah tak lama lagi. Dengan kesempatan ini, bolehlah mak-mak cuci mata dengan koleksi terbaru dari kami iaitu kurung melyna sedondon ibu dan anak. Kini tak perlu pening-pening dan buang masa cari baju raya sedondon dengan anak, sebab kurung melyna menampilkan rekaan dan saiz sedondon elegan buat anda yang gemarkan berfesyen. Kurung melyna sedondon ibu dan anak menggunakan material HIGH QUALITY LYCRA kain yg tebal, permukaan kain bersinar ala2 kain satin, sejuk bila dipakai, yang paling penting senang digosok dan TIDAK MELEKAP DIBADAN. Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
 ❤Nursing & Wudhu' Friendly😍
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome 😍

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey 
-ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood

Sunday, May 28, 2017

ZIRANA 5 IN 1 Infrared Slimming Set

ZIRANA 5 IN 1 Infrared Slimming Set  

ZIRANA 5 IN 1 Infrared Slimming Set  ialah Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR diciptakan khas untuk wanita yang ingin mengekalkan, mengembalikan bentuk badan yang cantik, sihat dan mempersonakan. Setiap wanita inginkan bentuk badan yang cantik, berpotongan dan menggiurkan. Semua ini boleh menjadi kenyataan dengan mengamalkan memakai ZIRANA 5 IN 1 INFRARED KORSET secara regular.


Tuesday, May 23, 2017

MaxXslim Booster Produk Kurus Meletop Kebabomm

MaxXslim Booster Produk Kurus Meletop Kebabomm

 MaxXslim produk kurus yang tengah hot, viral, meletop kebabomm...kini tampil dengan penambahbaikan iaitu maxXslim Booster. Produk maxXslim ne, memang best, testimoni pun berlambak-lambak yang berjaya kurus dengan maxXslim. Rugilah kalau anda tak cuba sebab produk maxXslim ne sangat membantu mengawal selera, tak lapar uolss, penghadaman lancar, meningkatkan metabolism untuk pembakaran lemak dan banyak lagi kelebihan. Sesuai diambil untuk yang mempunyai berat badan berlebihan, darah tinggi, kencing manis, ibu menyusu dan tak menyebabkan kesan sampingan jika diambil sebab ianya  100% dari extrak bahan-bahan semulajadi.

Maxxslim pek lama vs pek maxxslim baru (maxxslim booster)

Friday, May 19, 2017

Secret Correa Slimming Lotion : Losyen Kurus Sejuk

Secret Correa Slimming Lotion : Losyen Kurus Sejuk

Correa Secret Slimming Lotion ialah losyen pelangsingan pertama di Asia. Ia dirumus khas dengan inovasi teknologi terkini dari Korea '' membantu pembakaran lemak dengan sangat effektif tanpa kesan panas, pijar yang sememangnya tidak selesa''. Secret Correa boleh mengurangkan lemak dengan proses 'lipolisis', membakar sel-sel lemak dan selulit di bawah kulit. Lemak yang larut akan keluar melalui peluh atau perkumuhan. Produk ini juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan dengan nombor pendaftaran NOT150300568K. Rahsia Correa telah dihasilkan oleh kilang yang mempunyai status GMP (Amalan Pengilangan Baik). Adakah anda tahu bahawa terdapat satu bahan asas dalam Secret Correa Sunflower Seed Oil, Hedera Helix, Guarano dapat membakar lemak.


RAYA NAK DEKAT ? 
BAJU SEMAKIN SENDAT?
==============================
Kaklong & Maklong dibelenggu situasi macam ni?
Setiap kali raya saiz baju semakin BESAR?
Mulakan "MISI KURUS" anda sekarang. Jangankan sebelum raya, sebelum puasa pun dah boleh kurus tau! Beribadah pun selesa.

Thursday, May 18, 2017

Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty : Kulit Cerah Berseri

Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty : Kulit Cerah Berseri

MOISTURIZER GEL by Ulfaa Beauty ialah sejenis gel rawatan kulit. Ianya 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak mentimun organik (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat, melembap dan mencantikkan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Sesuai digunakan semua jenis kulit, semua peringkat usia dan jantina. Selepas 2 bulan amalkan Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty secara konsisten, kulit anda akan semakin sihat dan bermaya.

.

Pearl White Jamu Jelita : Wajah Cerah Berseri

Pearl White Jamu Jelita : Wajah Cerah Berseri

Pearl White Jamu Jelita ialah satu lagi produk keluaran Jamu Jelita efektif untuk mencerah, menganjalkan kulit wajah, sesuai untuk sesiapa yg bermasalah kulit kusam, berjerawat dan berjeragat dan nak jadikan kulit flawless, glowing dan pinkish. Jom cuba minuman pencerahan pearl white ni, sedap dan pasti memuaskan. Kesan seawal sebotol penggunaan.

Kelebihan Pearl White Jamu Jelita
Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
Mencerahkan kulit wajah
Menggebu dan menganjalkan kulit wajah
Menyihatkan lagi kulit wajah
Menghaluskan kulit wajah
Menyegarkan kulit
Melindungi kulit dari sinaran ultraungu


Friday, May 12, 2017

Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream

Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream

Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream, ialah satu lagi produk lotion pemutih yang diformulasikan dari Switzerland. 

Berfungsi untuk:-
- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelao seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari

Khasiat Buah Lemon untuk Kesihatan : Lemonade Xpresh

Khasiat Buah Lemon untuk Kesihatan : Lemonade Xpresh

Buah lemon memang sangat bagus untuk kesihatan tubuh kerana banyak khasiat apabila mengamalkanya. Lemon kaya dengan vitamin C, kalsium, asid folat, vitamin B5, vitamin b3, vitamin b1 dan b2, zat besi, magnesium, fosfor, kalium, zink, gula, karbohidrat, serat, lemak dan protein. Lemon juga sangat berguna untuk membantu menurunkan berat badan dan menjaga kecantikan kulit secara keseluruhannya. Jom kita lihat kebaikan kahsiat buah lemon satu persatu.


Khasiat Buah lemon untuk Kesihatan, Turunkan Berat dan Kecantikan

~Lemon merupakan sumber yang sangat kaya vitamin c. vitamin c sangat penting untuk membuat tubuh kebal dari virus,  membantu meningkatkan produksi antibodi di dalam darah untuk menentang pelbagai jangkitan 

Friday, May 5, 2017

Shhaz Beauty Booster Whitening : Kulit Putih Berseri

Shhaz Beauty Booster Whitening : Kulit Putih Berseri

Shhaz Beauty Booster Whitening ialah produk kecantikan terbaru yang diformulakan khusus untuk anda yang mahu putihkan kulit, berseri disamping merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli, Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin B, Polisakarida & Sedozen mineral. Nak cantik nak putih secara selamat tanpa kesan sampingan boleh amalkan kapsul Booster Whitening..kapsul yang paling senang dimakan..4 hari makan 1 kapsul je..tak susah pon tak perlu mkn hari2 uols..simple sgt..kesannya mmg meleTOP lah..rugi sape yg tak pernah cuba!
Sape yg kulit terbakar sebab berjemur tuuu memang recommended sangat ya!

~~~Shhaz Beauty Booster Whitening~~~


Bibir Cantik Memikat dengan Vaseline Lip Therapy

Bibir Cantik Memikat dengan Vaseline Lip Therapy

Wanita mana yang tidak ingin tampil cantik memikat? Semua bahagian mahu dirapikan, termasuklah bahagian bibir. Penggunaan lipstik, boleh menaikan lagi seri penampilan wanita yang memikat, namun sesetengah wanita ingin tampil natural tanpa warna lipstik bibir yang garang atau pekat. Ada wanita suka yang simple, yang nampak lebih natural, tapi tak mahu bibir nampak pucat. Oleh itu, saya syor anda oleskan bibir anda dengan vaseline. Vaseline kini mengeluarkan produk vaseline yang berwarna pelbagai untuk anda gunakan sebagai pelembab bibir, perawat bibir, pewarna bibir dan sekaligus menambahkan tarikan pada penampilan wanita yang mahu nampak menarik secara natural. Vaseline Lip therapy bertindak sebagai alternatif untuk anda yang kurang menyukai penggunaan lipstik. Vaseline Lip therapy ini adalah sebuah produk berbentuk gel atau semacam lip balm yang berfungsi untuk melembabkan bibir sekaligus mengatasi bibir kering.



Monday, May 1, 2017

Blouse Sarah Baju Muslimah yang Elegent dan Selesa

Blouse Sarah Baju Muslimah yang Elegent dan Selesa

Kita cerita pasai baju pula ye...Blouse Sarah....best sangat baju ne...memang kene dengan jiwa akak yang muslimah gitu, memang kene dengan taste akak, yang suka yang loose2 longgar2...yelah kan...kita orang pmpuan ne...kalau ketat2 pun buat apa..nak tayang kat sapa...so biarlah pakai pakaian yang mengikut syariat, selesa dan dalam masa yang sama tetap nampak elegen...so jom order blouse sarah ne....1-3 lai...mesti tak menyesal...

Friday, April 28, 2017

Eliza Helena Hair Removal : Produk Hilangkan Bulu Roma

Eliza Helena Hair Removal : Produk Hilangkan Bulu Roma

Eliza Helena hair removal ialah produk hilangkan bulu roma. Krim ini dapat menanggalkan bulu Roma anda tanpa rasa sakit. Hanya sapu pada bahagian yang diinginkan, biarkan sementara, kemudian buang bulu Roma anda dengan hanya menggunakan pisau plastik yang disediakan. Sangat mudah Dan tidak menyakitkan. Tahukah anda bulu ketiak merupakan bulu yang tumbuh di ketiak kita, biasanya mulai tumbuh saat seseorang mulai memasuki masa alam baligh. Apa yang best selepas Guna Eliza Helena Hair Removal ialah Kulit Putih Lepas Bulu hilang, Kulit rasa Lembut, Bulu Lambat Tumbuh, Makin Lama Bulu Terbantut Untuk Tumbuh, Bulu Mudah Cabut dan Tanggal Dari Akar Umbi.


Syampu Santan Perawat Qalam : Atasi Rambut gugur

Syampu Santan Perawat Qalam : Atasi Rambut gugur

Santan kelapa terdapat kandungan minyak esensial, vitamin, mineral dan protein. Semua kandungan tersebut mempunyai kemampuan untuk menjaga kesihatan rambut serta dapat menjadikan rambut kelihatan lebih cantik, halus, lembut dan berkilau. Syampu Santan Perawat Qalam di buat khusus untuk anda yang ingin menjaga dan memulihara kesihatan rambut supaya kekal cantik, sihat, kurang gugur dan cegah masalah pada rambut.