Friday, April 28, 2017

Eliza Helena Hair Removal : Produk Hilangkan Bulu Roma

Eliza Helena Hair Removal : Produk Hilangkan Bulu Roma

Eliza Helena hair removal ialah produk hilangkan bulu roma. Krim ini dapat menanggalkan bulu Roma anda tanpa rasa sakit. Hanya sapu pada bahagian yang diinginkan, biarkan sementara, kemudian buang bulu Roma anda dengan hanya menggunakan pisau plastik yang disediakan. Sangat mudah Dan tidak menyakitkan. Tahukah anda bulu ketiak merupakan bulu yang tumbuh di ketiak kita, biasanya mulai tumbuh saat seseorang mulai memasuki masa alam baligh. Apa yang best selepas Guna Eliza Helena Hair Removal ialah Kulit Putih Lepas Bulu hilang, Kulit rasa Lembut, Bulu Lambat Tumbuh, Makin Lama Bulu Terbantut Untuk Tumbuh, Bulu Mudah Cabut dan Tanggal Dari Akar Umbi.


Syampu Santan Perawat Qalam : Atasi Rambut gugur

Syampu Santan Perawat Qalam : Atasi Rambut gugur

Santan kelapa terdapat kandungan minyak esensial, vitamin, mineral dan protein. Semua kandungan tersebut mempunyai kemampuan untuk menjaga kesihatan rambut serta dapat menjadikan rambut kelihatan lebih cantik, halus, lembut dan berkilau. Syampu Santan Perawat Qalam di buat khusus untuk anda yang ingin menjaga dan memulihara kesihatan rambut supaya kekal cantik, sihat, kurang gugur dan cegah masalah pada rambut.

Wednesday, April 26, 2017

Nak Kurus Mudah dengan Slim Dr Johnson

Nak Kurus Mudah dengan Slim Dr Johnson 

Lotion Krim Slim  Dr Johnson dah in stok uolss, dengar cerita , produk ne ok juga untuk anda yang nak kurus mudah. Hanya gosok-gosok pada bahagian yang terkumpul lemak seperti perut, lengan, pinggang, pinggul dan paha dan lain-lain untuk lemak dicairkan dalam waktu singkat! Slim Dr Johnson Hot Slimming cream diformulasikan untuk meningkatkan metabolisme sel, membuat penampilan anda menjadi lebih langsing. Dengan kemampuannya meningkatkan mikrosirkulasi darah dan merangsang pertumbuhan kolagen dan elastin, membantu mengurangkan lemak-lemak dibawah kulit serta membantu pelangsingan badan.


Tuesday, April 18, 2017

Lida Slimming pills untuk Kurangkan Berat Badan dari Herba

 Lida Slimming pills untuk Kurangkan Berat Badan dari Herba

Memperkenalkan Lida Daidaihua iaitu slimming pill terbaru untuk kurangkan berat badan yang merupakan MAKANAN TAMBAHAN (supplement) DAN BUKAN UBAT.. Ia adalah pills dari 100% HERBA yang menolong menjadikan bentuk badan anda kembali kepada SHAPE yang asal TANPA KELAPARAN !!SLIMMING LIDA DAIDAIHUA adalah supplement penurunan berat badan yang berkesan dan tanpa kesan sampingan kerana ia mengandungi ekstrak tumbuhan yang dapat mengawal nafsu makan anda seperti sweet potato fiber,cyamoposis gum powder,amor phallus konjac(ekstrak dari giantarum & Jerusalem artichoke) dan alfafa serta dapat merawat obesiti.

 Selain itu produk ini juga mengandungi ekstrak tumbuhan yang akan menyerap dan mengurangi lemak ditubuh anda seperti Tuckahoe,kola,guttiferae plant,coleus scutellarioides,guarana,marumi kumquat dan trigonella foenumm. Oleh yang demikian, produk ini sangat selamat untuk dimakan kerana dibuat dari 100% bahan-bahan semulajadi.


Kelebihan Lida Slimming Pills
• Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal.
• Mengurangkan nafsu untuk makan.

Friday, April 14, 2017

Lepaking Putrajaya Evelyn Alamanda

Lepaking Putrajaya Evelyn Alamanda 9hb-11hb April 2017


sheben ada meeting kat putrajaya, alang2 gitu...ikut la,^_^. Meh nak rase berhotel pulak 2-3 hari....relaks minda...sambil online baring2 atas katil..

Pagi ada breakfast, klu lapar tengahri dari evelyn boleh walking ke alamanda...very praktikal


Vitamin C Gluta Serum by SOB Hilangkan Jeragat

Vitamin C Gluta Serum by SOB Hilangkan Jeragat

Vitamin C Gluta serum by Secret Of Beauty (SOB) adalah satu lagi produk kecantikan yang menjadi viral oleh kerana keberkesanannya merawat pelbagai masalah kulit. 
Ianya telah diformulasikan agen aktif yang bertindak membantu masalah kulit muka seperti jerawat, bintik hitam, kulit kusam, kulit gelap, kulit sensitif, liang roma terbuka, parut pada kulit tanpa sebarang pengelupasan dan sesuai digunakan bagi kulit biasa agar nampak lebih cerah dan gebu. Botol yang mudah dibawa (10ML), lulus KKM (KKM NOT140504381K), mampu milik dan berkesan seawal 7 hari, memberikan serum ini jadi viral dan kegilaan wanita/lelaki untuk dimiliki bagi memelihara dan memulihara keadaan kulit supaya lebih sihat, cantik, halus, berseri-seri.

Siapa perlukan Vitamin C Gluta serum 
♡ Sesuai digunakan untuk lelaki & wanita
♡ Set ini juga dapat membantu kulit yang berminyak & sensitif
♡ Bertindak mencerahkan kulit, menghaluskan kulit muka seawal 3 hari
♡ Gunakan secara konsisten dan anda akan dapat lihat hasinya dalam masa 1 atau 2 minggu sahaja

Thursday, April 13, 2017

Queen of Mutiara (QM) : Putih, Cerah dan Berseri

Queen of Mutiara (QM) : Putih, Cerah dan Berseri

Queen of Mutiara (QM) satu lagi supplement berbentuk kapsul yang dirumus khas membantu para lelaki & wanita masa kini untuk putih, cerah dan berseri seawal 7 hari. QUEEN of MUTIARA® (QM) berasal dari Jepun & dikilangkan di Malaysia. 
Bahan Utama dalam kandungan QUEEN of MUTIARA® (QM) adalah menggunakan 
100% mutiara asli + Vitamin C. Kepada yang serius nak dapatkan kulit PUTIH, CERAH, Berseri, JERAWAT HILANG & LIANG PORI MENGECIL.
Uollllsss bakal terkejut dgn perubahan sendiri lepas habis 1 botol QUEEN of MUTIARA® (QM). Dah tak perlu make up tebal2 untuk kelihatan putih cerah atau nak tutup cela dimuka.

Milo Cube : Cute dan Sedapnya Yummm

Milo Cube : Cute dan Sedapnya Yummm


Milo cube kini jadi produk viral pula sejak Mac 2017, bentuk nya yang cube dan cute dengan rasa coklat yang sedap memang menjadi kegilaan rakyat malaysia terutamanya yang suka Milo dan Coklat. Milo adalah minuman yang kita semua boleh menikmati pada waktu pagi, tengah hari dan malam. Istimewanya milo kali ini ialah kami datang dalam bentuk yang berbeza - CUBES! Packing dengan nama Milo Energy Cube hanya sebelum ini boleh di dapati di Nigeria, Ghana, UK dan beberapa negara terpilih.


MILO CUBE BOLEH DIJADIKAN AIR MILO BIASA/MAKAN SEPERTI MANISAN LAIN SEPERTI GULA2/COKLAT.


Friday, April 7, 2017

Neelofa Perfume Haruman Wangian Eksklusif by Neelofa

Neelofa Perfume Haruman Wangian Eksklusif by Neelofa

Neelofa kini tampil dengan produk baru iaitu wangian Eksklusif dengan jenama Neelofa. Perfume neelofa ialah produk keluaran artis popular Neelofa yang telah 
dilancarkan dan  kini telah mendapat sambutan paling hangat kerana wangian
 ini telah jadi antara wangian top selling sekarang. Minyak wangi jenama Neelofa. Pilihan Selebriti Neelofa sendiri. Neelofa Perfume, gabungan yang telah diilhamkan oleh gaya manis dan romantic dari Neelofa.

Minyak wangi eponim Neelofa mempunyai bau yang ”berani” dan “riang”, 
wangian yang mempunyai haruman manis dan buah. 
Haruman segar dari wangian strawberi dan blackberry yang ditambah dengan wangian kasturi, mawar dan haruman floral menambahkan keunikan.

Thursday, April 6, 2017

Yarra XtraC Treatment & Care Moisturiser

 Yarra XtraC Treatment & Care Moisturiser

Yarra XtraC satu lagi produk yang membantu memelihara dan memulihara struktur kulit anda. Yarra Xtrac diformulasiakan dari bahan-bahan seperti  Vitamin C, Orange, Cucumber, HA, dan Aloevera yang semestinya lulus KKM. Yarra XtraC mempunyai 3 fungsi utama iaitu Sebagai pelembap kulit, Sebagai make up base / primer (mekap tahan lama), Merawat & memberikan nutrisi pada kulit. Yarra Xtrac didatangkan dengan 80ml dan 50ml sesuai untuk semua jenis kulit.

Mek kemut Abang kocok : Produk Eratkan Hubungan Suami Isteri

Mek kemut Abang kocok : Produk Eratkan Hubungan Suami Isteri

Mek kemut abang kocok adalah produk khas untuk mengeratkan hubungan suami isteri. Mek kemut khas untuk wanita untuk tujuan mengetatkan cengkaman miss V yang longgar, meningkatkan tahap klimiks hubungan seks ke tahap maksima, memulihkan kembali nikmat hubungan suami isteri seakan-akan malam pertama dengan cara yang mudah iaitu menyapu mek kemut pada bahagian miss V. Abang kocok pula adalah produk khas untuk lelaki bagi memanjangkan, mengeraskan, melambatkan pancutan awal, meningkatkan tahap klimiks hubungan seks ke tahap maksima, memulihkan kembali nikmat hubungan suami isteri seakan-akan malam pertama dengan cara yang mudah iaitu menyapu abang kocok pada bahagian mr.Z lelaki.

Tuesday, April 4, 2017

Jamu Kacip Malam : Jamu Exclusive untuk Wanita

Jamu Kacip Malam : Jamu Exclusive untuk Wanita

Jamu Kacip Malam ialah jamu diperbuat dari bahan tradisional HERBA untuk memelihara dan memulihara kesihatan dalaman wanita seawal remaja hingga lanjut usia.
Kandungan herba seperti Serbuk Manjakani Asli, Akar Serapat, Kacip Fatimah dan lain-lain, dirumuskan khas untuk mengatasi masalah miss V (rahim) seperti keputihan, kegatalan pada miss V, pencegahan fibroid, cyst, berkesan untuk mengatasi masalah payudara dan meningkatkan kesihatan dalam badan secara keseluruhan.
Sesuai diambil oleh para wanita termasuklah ibu menyusu dan ibu selepas bersalin/pantang. Jamu Kacip Malam produk 100% ORIGINAL dijamin HALAL,
SELAMAT dan paling penting BERKESAN !.

Monday, April 3, 2017

Facebook Account Kena Block kena Sekat

Facebook Account Kena Block kena Sekat

Pagi ne macam biasa akak nak on facebook, nak tengok notifocation, nak tengok messenger, tup-tup, tak boleh buka...pening lah, tension dah la ada oder dalam pm messenger akak...harap harap customer tu boleh bukak balik website jelitawan collection akak, dan wasap akak balik bagi detail yang dia bagi kat pm messenger...

Gelabah juga lah...sebab akak memang 100% giler online, akak duk pos barang hampa...duk packing2...untuk pos barang hari....

Jadi selama 3hb4 - 9hb 4 akak tak boleh nak on akaun facebook....



apa-apa..hampa direct sms/ wasap akak///



atau +60199278721...kita wasap2/ sms udah ya...


nanti akak piker...cara lain samada kene buat account baru atau tunggu account fb akak ok balik....waaaaaa