Friday, May 19, 2017

Secret Correa Slimming Lotion : Losyen Kurus Sejuk

Secret Correa Slimming Lotion : Losyen Kurus Sejuk

Correa Secret Slimming Lotion ialah losyen pelangsingan pertama di Asia. Ia dirumus khas dengan inovasi teknologi terkini dari Korea '' membantu pembakaran lemak dengan sangat effektif tanpa kesan panas, pijar yang sememangnya tidak selesa''. Secret Correa boleh mengurangkan lemak dengan proses 'lipolisis', membakar sel-sel lemak dan selulit di bawah kulit. Lemak yang larut akan keluar melalui peluh atau perkumuhan. Produk ini juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan dengan nombor pendaftaran NOT150300568K. Rahsia Correa telah dihasilkan oleh kilang yang mempunyai status GMP (Amalan Pengilangan Baik). Adakah anda tahu bahawa terdapat satu bahan asas dalam Secret Correa Sunflower Seed Oil, Hedera Helix, Guarano dapat membakar lemak.


RAYA NAK DEKAT ? 
BAJU SEMAKIN SENDAT?
==============================
Kaklong & Maklong dibelenggu situasi macam ni?
Setiap kali raya saiz baju semakin BESAR?
Mulakan "MISI KURUS" anda sekarang. Jangankan sebelum raya, sebelum puasa pun dah boleh kurus tau! Beribadah pun selesa.


Hanya sapu LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA 2X sehari. Mudah je.

Kelebihan Secret Correa Slimming Lotion

losyen kurus sejuk secret correa boleh mencairkan lemak, reshape semula body anda, dpt kecilkan size baju & seluar anda...

Hanya unttk kegunaan luaran..rasa sejuk yg nyaman dan menyegarkan...tak perlu telan-telan pill
memberi kesan seawal 1 minggu
?halal dan lulus KKM



Senang sangat nak kurus dengan #LosyenSecretCorrea. Picit sapu sapu jerrr kat bahagian badan yang ada masalah. 
Losyen sejuk. Gerenti selesa pakai. Tak akan pedihkan kulit

Beribu-ribu TESTIMONI 
 Dah pun keluar TV dan radio 
 Sesuai untuk lelaki dan perempuan  Terdapat 33 billboard serata malaysia dan seringkali terpampang di majalah dan akhbar 
Losyen bercolagen dan multifungsi 
 Dari baby sampai la ke org tua boleh guna  
Sangat sesuai utk hilangkan lemak degil  
Hilangkan stretch marks dan eczema  
Tiada kesan sampingan, Tidak perlu berlapar,  Tidak wajib bersenam 

Metabolisma cepat naik , 
Cepat mencairkan lemak  
Dijamin berat badan menurun 
Pantas melangsingkan badan dan meruncingkan muka  
Lemak mula cair dari dalam, membuatkan perut makin mengecil, Berat makin menurun dan Tenaga makin bertambah. 

Testimoni Secret Correa Slimming Lotion


























Cara penggunaan Secret Correa Slimming Lotion : Losyen Kurus Sejuk

1 botol losyen kurus boleh digunakan lebih daripada sebulan dengan kandungan 130 ml.Boleh nampak kesan perubahan seawal 3 hari. Ia bergantung kepada keadaan tubuh badan dan kadar metabolisma.
Hanya sapukan 1 kali selepas mandi pada waktu pagi dan sekali lagi sebelum masuk tidur. Untuk kesan yang lebih pantas lakukan senaman dan banyakkan minum air kosong.

Harga rm95 sm/ rm99 ss
free pos

SMS/Whatsapp: +60199278721

Klik link dibawah utk whatsapp

@ pm inbox Fb: imah Hmie


::Anda tentu meminati::












 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 

No comments:

Post a Comment