Friday, May 5, 2017

Shhaz Beauty Booster Whitening : Kulit Putih Berseri

Shhaz Beauty Booster Whitening : Kulit Putih Berseri

Shhaz Beauty Booster Whitening ialah produk kecantikan terbaru yang diformulakan khusus untuk anda yang mahu putihkan kulit, berseri disamping merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli, Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin B, Polisakarida & Sedozen mineral. Nak cantik nak putih secara selamat tanpa kesan sampingan boleh amalkan kapsul Booster Whitening..kapsul yang paling senang dimakan..4 hari makan 1 kapsul je..tak susah pon tak perlu mkn hari2 uols..simple sgt..kesannya mmg meleTOP lah..rugi sape yg tak pernah cuba!
Sape yg kulit terbakar sebab berjemur tuuu memang recommended sangat ya!

~~~Shhaz Beauty Booster Whitening~~~



Haaaa, dah tahu kan rahsianya.??Shhaz Beauty Booster Whitening dah makin
letoppsss...Mehhh pm laju-laju...harga memang mampu milik..!!! Wajah idaman pon
mampu milik lepas nie.!.1 biji Shhaz Beauty Booster Whitening saja sudah mampu
membantu melembutkan kulit. Selain itu ia juga mampu membantu memutihkan 
seluruh anggota badan termasuk celah-celahan disamping membantu 
menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 2 hari !!.
Nak kulit muka jadi cerah, gebu halus satu badan. 
.
Shhaz Beauty Booster Whitening pasti tak mengecewakan anda. Akak-akak, 
adik-adik akan suka perubahan seawal 2 hari. Puas hati gitu bila En Abang puji kulit 
makin halus licin dan cerah dari biasa. Jom dapatkannya segera!!.Jangan lepaskan
 peluang uolls untuk menikmati keberkesanan hebat dalam Shhaz Beauty Booster
Whitening ini ye.PASTIKAN ANDA DAPATKAN YANG ORIGINAL YE.. 

Uols masih tercari2 produk pemutihan badan yang berkesan? Tak mau injection yg mbahayakan 💉? Nak putih secara selamat dan tiada kesan sampingan malah lulus kkm? Try la booster whitening 💊 Mmg memenuhi kriteria.

Kelebihan Shhaz Beauty Booster Whitening

Memutihkan Kulit 5x ganda dan 
sekata skin bersih/sihat .
Memudarkan Parut .
Mengecutkan Jerawat .
Melembapkan Kulit .
Kulit lembut like baby.
Putih melepak dan pinkish .
Nampak urat hijau .
Buang toksin dlm badan .
Mencerahkan bahagian celah2 .

Kandungan Shhaz Beauty Booster Whitening

Serbuk mutiara asli
Bahan pelembab semulajadi
Protein
Vitamin B
Polisakarida
Sedozen mineral


Cara penggunaan Shhaz Beauty Booster Whitening

1 kapsul untuk 4 hari
1-2 liter air masak sehari
Makan sebelum tidur
Makan ikut peraturan
Elakkan makanan/minuman berkafein

Testimoni Shhaz Beauty Booster Whitening











originally

offer

1- rm55 sm/ rm59 ss 
2- 100 sm/ rm104 ss

SMS/Whatsapp: +60199278721

Klik link dibawah utk whatsapp

@ pm inbox Fb: imah Hmie


::Anda tentu meminati::












 ~ ::: THANK YOU FOR SHOPPING WITH US ::: ~ 



No comments:

Post a Comment