Friday, June 30, 2017

Candy B Complex Rahsia Lelaki Sejati

Candy B Complex Rahsia Lelaki Sejati

CANDY B+ COMPLEX adalah formulasi terkini dicipta khas untuk lelaki yang inginkan kepuasan, mengembalikan kehangatan hubungan rumah tangga yang hambar dengan memulihkan tenaga batin dan mengembalikan kekuatan kelakian. Candy B complex mampu membuatkan sang suami punya MR Z (zakar) kembali keras, besar, padu solid, tahan lama, banyakan air mani, rasa lebih terangsang dengan pasangan dan meningkatkan kepuasan seks suami isteri. Candy B juga sesuai diambil oleh anda yang mempunyai masalah kesihatan seperti darah tinggi, jantung, kencing manis dan sebagainya selain itu ianya tidak mendatangkan kesan bahaya dan boleh diambil sebagai supplement tambahan untuk kesihatan kelakian anda.


FUNGSI DAN KEBAIKKAN CANDY B COMPLEX :

• Merangsang tubuh badan agar lebih ketahanan dan bertenaga
• Menyeimbangkan hormon
• Mengawal paras kolestrol
• Menggalakkan system immune
• Menstabil dan menyeimbangkan hormon
• Mengawal kandungan gula dalam darah (diabetes)
• Mengawal tekanan darah.
• Menguatkan dinding arteri
• Melambatkan kekurangan hormone testosterone akibat penuaan.
• Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti Alzheimer, migraine, rheumatoid arthritis dan lain-lain.
• Meningkatkan kesuburan dan penghasilan sperma yang sihat.
• Mengaktifkan kadar metabolisma
• Menggalakkan pengedaran darah
• Mencegah penyakit kardiovaskular
• Membantu atasi kelesuan dan tekanan
• Menguatkan otot jantung
• Menguatkan fungsi buah pinggang
• Mencegah jangkitan paru-paru
• Mengelakan saluran darah menjadi kenyal
• Mengembalikan keremajaan
• Meningkatkan daya ingatan

Jus Lutox dan Gel Lutox (Dnars) Produk Kesihatan Terbaik

Jus Lutox dan Gel Lutox (Dnars) Produk Kesihatan Terbaik

Jus Lutox Dnars merupakan minuman kesihatan yang diformulasi secara khusus 
menggunakan adunan ramuan semulajadi seperti kurma, madu, delima, 
garam bukit dan buah markisa bagi membekalkan nutrien yang mencukupi 
untuk tahap kesihatan dan kecergasan yang optima. Malah, ia berkesan untuk menyingkirkan toksin dari tubuh badan, mengawal tekanan darah dan paras kolestrol serta membantu menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan anda daripada jangkitan penyakit.

Gel Lutox diperkaya dengan kebaikan halia yang dapat melancarkan peredaran darah 
dan mengatasi penyakit sendi,  ketegangan otot serta angin dalam badan seterusnya membantu menyegarkan lagi tubuh badan anda. Ia sesuai digunakan pada bahagian lengan, bahu, kaki, pinggang, tapak kaki mahupun lutut.

Thursday, June 29, 2017

Lesanda Sweet Foundation : Foundation terbaik dengan SPF60

Lesanda Sweet Foundation : Foundation terbaik dengan SPF60

Lesanda Sweet Foundation adalah salah satu foundation terbaik best pakai, sebab tekstur Paling RINGAN LEMBUT & WANGI, macam span je tengok foundation ne...tapi hasilnya superb. Best pakai sebab calit sikit je...pastu dia serasi dengan kulit, tak berminyak dan berfungsi sebagai “Oil Control”. Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit, Lulus KKM, Kandungan SPF60 bersamaan ketahanan 8 jam lebih untuk kulit dilindungi pancaran UVA & SunBurn. Menaikan Seri Wajah coz SF bertindak mengikut pengaliran Darah Pemakai. 
Tidak perlu pilih kod WARNA. SF bertindak secara NATURAL mengikut Aliran suhu & darah uolls. Lesanda sweet foundation dapat mencantikkan Kulit Wajah Sekaligus MERAWAT masalah( Jerawat, Jeragat, Kulit Kusam, Berminyak, Parut Jerawat..dll)

Kandungan sebotol berat 7gram boleh tahan 1-3 bulan depen pada penggunaan individual. Ianya foundation jimat sebab boleh dijadikan sebagai Krim Siang & Malam juga bertindak sebagai Sunblock, Mencegah & Merawat. 100% Organik & Mesra Wudhuk. Tak perlu remover / Pencuci muka untuk buang foundation pada wajah.



MQ Touch Foundation : Kulit Mulus Berseri

MQ Touch Foundation : Kulit Mulus Berseri

MQ touch Foundation atau Magnifique Touch Foundation ialah produk kecantikan yang berkesan dalam membantu merawat kulit anda yang bermasalah seperti jerawat dan masalah kedutan. Ia juga membantu menghilangkan parut atau kesan akibat jerawat, membantu memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari di samping melindungi kulit dari sinaran UV. MQ Touch Foundation juga mengandungi SPF50 yg mampu menjadikan kulit wajah CANTIK dan BERSERI-SERI sepantas 7 hari!!!..Jom dapatkannya produk TOP SELLING nie hari ini !!! 

MQ Touch Foundation berat 20 gram dan boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan bergantung pada kadar penggunaan. Rata-rata mereka yang beri maklumbalas adalah perubahan kulit mereka yang lebih baik dan cantik. Produk ini telah mendapat kelulusan KKM: NOT160402269K. Bila kulit anda sudah pulih seluruhnya atau sudah mencapai tahap yang anda ingini, maka anda boleh hentikan penggunaan MQ Touch tanpa kesan sampingan selepas itu. Tapi kalau produk dah elok , kenapa nak stop.....Jika guna berterusan tentulah lebih baik sebab foundation ini mampu merawat, memelihara kulit anda tanpa was-was. ^___^

1 MMF : 1 Minute Miracle Foundation

1 MMF : 1 Minute Miracle Foundation

Memperkenalkan 1 MMF iaitu foundation yang tengah Viral, best giler pakai, sebab mampu membuatkan pemakai ebih pesona, dengan kulit cantik, glowing, tak bercapuk, tak perlu bedak-bedak lagi, merawat kulit, SPF 45 uolss.....1Minute Miracle Foundation ni multi function tau sebab ianya berfungsi sebagai foundation, concealor, eye shadow base, highlight. Yang penting harga murah nawww, tapi hasil macam pakai make up mahal. Ianya halal, mengandungi SERBUK MUTIARA khas untuk wajah GLOWING!

Dengan packging exclusive
Hasil make up yang  superbb.
Dengan mampu buat kulit GLOWING serta merta
Tanpa tambahan bedak atau shimmering

Friday, June 16, 2017

Mavellous Xlite Halang Bakar Bantu Masalah Berat badan

Mavellous Xlite Halang Bakar Bantu Masalah Berat badan

Bagi sesetengah orang mengekalkan berat badan adalah sesuatu yang sangat sukar untuk dilakukan. Ramai yang berpendapat untuk mengekalkan berat badan, kita perlu menjaga pengambilan kalori iaitu nilai kalori yang diambil setiap hari mestilah kurang dari jumlah kalori yang dibakar oleh tubuh kita. Ramai yang sudah tidak percaya teori ini kerana banyak orang yang mengambil kalori secara berlebihan masih berjaya mengekalkan berat badan yang ideal atau kekal kurus.Kunci utama untuk mengekalkan berat badan adalah Metabolisma.

Kalau kita boleh mempercepatkan proses metabolisma tubuh kita, kita akan lebih mudah untuk mengekalkan atau menurunkan berat badan kita. Kita selalu lihat ada orang yang tidak berdiet atau tidak menjaga makan masih mampu mengekalkan tubuh badan mereka dan kita juga selalu lihat orang yang gila2 berdiet dan sanggup berlapar tetapi tubuh mereka tetap atau semakin gemuk. Kenapa ini berlaku ?

Mavellous XLite juga diformulasi dengan kandungan serat atau fiber yang larut air yang mana bertujuan untuk membantu melawaskan pembuangan air besar tanpa menganggu perut.

Secara keseluruhannya, fungsi Mavellous XLite adalah :
Meningkatkan kadar metabolisma.
Menghalang penyerapan karbohidrat.
Detoksifikasi ( membersihkan usus daripada kotoran yang melekat).
Mempercepatkan proses pembakaran lemak.
Mengawal selera makan.
Meningkatkan tenaga, dan meremajakan kulit serta awet muda.
Meningkatkan prestasi kesihatan secara keseluruhannya dan membaikpulih kerosakan sel dan tisu di kesemua sistem badan.

Dermacol Foundation : Bedak Asas untuk Menyerlahkan Keanggunan Anda

Dermacol Foundation : Bedak Asas untuk Menyerlahkan Keanggunan Anda


Foundation Dermacol kini viral pula jun 2017, setanding foundation mahal-mahal,foundation ini mampu milik sebab harga pun tak mahal sangat. Sebanding kualitinya sesuai untuk semua jenis kulit, kalis air, SPF 30, full coverage.Ia mengandungi bahan-bahan semulajadi yang menjadikan ia sesuai untuk menutup sebarang ketidaksempurnaan pada kulit. DERMACOL MAKE-UP COVER menyediakan PERLINDUNGAN PERFECT walaupun dalam lapisan nipis dan corrector yang sempurna untuk gelap di bawah mata, bintik yang tidak menyenangkan dan kecacatan kulit. Ia mampu menutup jerawat, kehilangan pigmentasi, post lebam pembedahan, tatu dan lain-lain. Ia boleh digunakan pada seluruh muka atau badan untuk pembetulan warna, gelap atau mencerahkan warna kulit, dan memastikan keseimbangan ideal. Ia digunakan secara meluas sebagai seorang profesional make-up untuk prnggambaran fotoshot atau wayang filem, pemodelan dan untuk majlis-majlis perayaan.
Volume: 30 g


Thursday, June 1, 2017

DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL (new pek)

DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL (new pek)


DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL kini sudah ditukar ke new packaging. DIANZ VITAMIN C & E PLUS EDISI 2017. Lebih power!!. Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!. Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik,,lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!! Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! 
HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!