Sunday, December 10, 2017

Kopi Lasindah bantu Kurus dan Langsing

Kopi Lasindah bantu Kurus dan Langsing

Kopi Lasindah amerupakan satu lagi minuman yang boleh bantu anda kurus dan langsing. Kopi pracampuran Arabica dengan pelbagai lagi ramuan untuk membantu anda kurus, tahan lapar, mengawal kolestrol,  mengelakan masalah sembelit serta pelbagai khasiat disamping mempunyai rasa yang enak. Isian 15 sachet, boleh diambil setiap pagi sesuai untuk memulakan rutin harian, disamping mendapat segala khasiat seperti dibawah.

Saturday, December 9, 2017

Cara Kempiskan Perut Buncit : Korset Langsing Berherba Jamu Jelita

Cara Kempiskan Perut Buncit :Korset Langsing Berherba Jamu Jelita



Perut Buncit boleh menjejaskan penampilan anda yang cantik dan comel itu. Tapi masalah sangatkan kalau nak kempis atau kurus, sebab nak diet, bersukan, memang jadi suatu hal yang besar. Ini disebabkan godakan dan dugaan jika pergi mana-manapun akan teringat dan jumpa makanan sedap-sedap. Jika makan berlebihan, kurang bersenam akhirnya badan akan cepat naik, buncit dan gemuk. Oleh itu anda perlu berbuat sesuatu untuk menjaga berat badan supaya ideal sebab ianya bukan sahaja nampak segak bergaya, yang paling penting risiko penyakit akan dapat dikurangkan. Nah saya perkenalkan korset langsing berherba jamu jelita, anda tak perlu risau lagi masalah perut buncit, sebab sekelip mata sahaja anda jadi langsing, dan dengan pemakaian berterusan, body anda kembali mantap, kurus, kempis, langsing bergaya.

Friday, December 8, 2017

Diamond Foundation Roll On Dherbs : Bedak Asas Marvelous

Diamond Foundation Roll On Dherbs : Bedak Asas Marvelous 

Diamond Foundation Roll On DHerbs merupakan bedak asas yang mengandungi SPF 35 serta diperkaya dengan khasiat dari sumber vitamin E dan biji anggur bagi membantu melindungi sel kulit daripada sinaran UV di samping menyerlahkan keremajaan dan kejelitaan wajah anda sepanjang hari. Pemakaian diamon foundation ini mampu mengubah wajah anda dalam masa 2 minit untuk kelihatan 10 tahun lebih muda. Ianya memang terbukti berkesan, selamat di gunakan dengan ada KKM. Didatangkan dengan dua jenis kod warna iaitu medium (kulit sederhana cerah) dan light (kulit cerah).

Thursday, December 7, 2017

Perla Coffee : Kopi untuk Kulit Cerah Gebu

Perla Coffee : Kopi untuk Kulit Cerah Gebu

Perla Coffee adalah minuman yang memberikan kesan pencerahan seluruh badan dengan cepat dan efektif. Pengambilan konsisten setiap hari juga memberi kebaikan pada masalah kulit seperti mengurangkan jerawat, jeragat, memudarkan parut/cela, kudis, kegatalan dan sebagai nya, Perla coffee menjadikan kulit halus dan cerah sekata seluruh badan dari wajah hingga ke kaki. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee. Perla Coffee boleh diminum lelaki dan wanita, termasuk ibu hamil dan menyusui bayi.. Ia juga membekalkan tenaga untuk permulaan hari yang ceria, membantu melawaskan pembuangan najis dan mengawal berat badan. Perla coffee dengan isian 20 paket( 20 x 25gram), hanya amalkan 1 sachet 1 hari mampu menceriakan hari-hari anda sepanjang hari dengan miliki keyakinan kulit yang cerah berseri dan pelbagai kebaikan dari aspek kesihatan dalaman.

Tuesday, December 5, 2017

Anak pertama Farish Shazwan

Anak pertama saya namanya Farish Shazwan. Lahir pada 16hb december 2010. Alhamdulilah dah masuk darjah satu, makin sihat, bijak dan manja...




Saturday, December 2, 2017

Miss Perfect Lotion : Lotion Kurus Badan

Miss Perfect Lotion : Lotion Kurus Badan

Miss Perfect Lotion (MPL) adalah satu lagi lotion dengan 1001 manfaat. Ada tiga jenis MPL iaitu extra hot MPL(red), hot MPL (pink) dan Cold MPL(blue). Bagi anda yang tak tahan dengan losyen panas, boleh pilih MPL BLUE..Bagi yang sukakan losyen panas, boleh pilih MPL PINK..Bagi yang suka losyen panas, 3X kesan pantas, pilih terus MPL RED..Miss perfect lotion dengan isian 100g percuma 10g, boleh tahan 2 bulan ++ bergantung pada penggunaan individual.

Fiira Breast Serum bantu Besarkan Payudara

Fiira Breast Serum bantu Besarkan Payudara

Fiira Breast Serum adalah produk berasaskan serum yang membantu menambah saiz payudara wanita yang kecil (Cup A/B) dan juga anjalkan payudara wanita yang jatuh (saggy breast problem) seawal 7 hari penggunaan. Kini pasangan anda tak perlu lagi jeling aset wanita lain lagi, sebab anda pun ada aset yang sudah mantap, anjal, besar, bulat dan memikat pandangan. Jom cuba fiira breast serum...testimoni pun banyak...ianya selamat, ada KKM, dengan isian 50ml, anda hanya perlu sapu-sapu urut-urut payudara anda untuk miliki hasil yang hebat.

Tuesday, November 28, 2017

Bercuti ke Langkawi 19hb -21hb Nov 2017

Bercuti ke Langkawi 19hb -21hb Nov 2017

Alhamdulillah baru berkesempatan nak tulis sikit tentang percutian kami sekeluarga ke Langkawi. Alah dekat je..yang penting kami happy, dapat luangkan masa bersama keluarga kecil kami. Kami ke sana sebelum dari cuti sekolah bermula. Memandangkan minggu tersebut adalah seisi hujung minggu akhir sebelum cuti sekolah bermula, untuk mengelakkan trafic jem orang-orang yang nak ke langkawi.  So kami pegi sebelum cuti sekolah akhir tahun bermula. Ini adalah kali ke tiga ke sana, sajalah bawa anak jejalan, kami pun dah lama tak jalan jauh, almaklumlah anak kecik lagi.

Nak kulit cerah berseri? Amal Puteh collagen la..

Nak kulit cerah berseri? Amal Puteh collagen la..

Putih Collagen, adalah produk khas untuk anda yang nak putih, cerah saty badan. Makin minum makin cerah, makin amal makin putih berseri. Nah aapa tunggu lagi?
Hanya minum 1 sachet tiap hari, makin lama minum makin putih la kau.Bukan muka aje ..satu badan ceroh melepok. Sekotak dengan isian 20 sachet(1 Kotak = 20 sachet x 25gm) mengandungi ramuan khas seperti Susu Skim segera serbuk, krimer bukan tenusu, Gula, perasa vanila, Serbuk oat, L- glutathione, Ekstrak serbuk mutiara
** Kolagen marin, Vitamin c, Astaxanthin, itu lah rahsia kulit Putih,Gebu dan Halus...
.
Dia buat macammana boleh jd putih gitu?
Dia x cucuk tang sana, dan x telan klorox
.
Dia hanyaaaaa !!!
.
Hanya minum 1 sachet PUTIH COLLAGEN sebelum sarapan pagi secara konsisten aje..badan pun jd bertenaga dan segar..yang nk diet tu minum jaa putih collagen..comfirm tak cepat lapo dan letih seharian bekerja uollss!!
.