Onexox Simcard

ONEXOX prepaid simcard super jimat

ONEXOX prepaid ialah Simcard panjang umur, dengan tempoh sah yang panjang iaitu 2thn4bln/28bln/850hari. Apabila top up makin bertambah hari, untuk tempoh sahnya..

Boleh Kekalkan number lama@ pilih number baru...
✅ Harga simkad RM10 sahaja (FREE POS TAU)
-nombor baru(RM10) add lagi rm10 utk top up, dlm tempoh 24jam lepas didaftarkan
-kekal nombor lama(RM10)

✅ KADAR CALL RATE 5 sen ke semua rangkaian < 10 saat
~Sama rangkaian 1-30 saat : 7 sen, 31saat-60saat: 8 sen
~Lain rangkaian 1-30 saat : 9 sen, 31saat-60saat: 9 sen
✅ SMS serendah 2 sen ke semua rangkaian 
~1800 sms percuma antara Onexox



✅ Boleh setting 10 number friend&family untuk kadar yang lebih murah

✅ internet berkelajuan tinggi 4G

✅ Kalau anda sebagai user, promote kat kawan atau family anda layak dapat 6% intensif free kredit selagi kawan @ family anda guna onexox #tapi anda kena la maklumkan kan kat akak yang anda nak intensif 6% tu, jadi boleh lah akak setting number onexox anda sebagai pencadang.. 


✅ Top up senang nak carik, saya pun boleh atau cari/membeli top up daripada mana-mana pengedar sah ONEXOX dan pusat-pusat jualan yang dilantik melalui:
a. E-recharge(top up) daripada pengedar-pengedar sah ONEXOX. 
b...Kat 7e, stesen Minyak yg ada sistem epay..mesin top up tekan2..keluar kertastu (sebut nak top.up Onexox @ xox)
c. Slip top up/kod elektronik XOX daripada semua terminal e-pay, MOL (Money Online) 
c. Top up menerusi Top up portal Self Care (melalui online bank) www.onexox.my

Update tentang ONEXOX

LANGGAN INTERNET

πŸ‘‰Dail : *150#,
> Pilih 3 ~Intenet
> Pilih 1 ~Pakej Biasa
1 ~ RM3 :1GB/24Jam
2 ~ RM10 :2GB/7Hari
3 ~ RM12 :500MB/30 Hari
4 ~ RM15 :1GB/30 Hari
5 ~ RM25 :2GB/30 Hari
66 (Next)
1 ~ RM30 :5GB/30 Hari
2 ~ RM50 :10GB/30 Hari


✅  LANGGAN SEASON PASS

DATA SEASON PAS
✔ Boleh simpan Data dan guna Sikit2 GB ikut keperluan.


✔ Carry Fwd Data + Minit dan Kongsi kpd user lain.


TOPUP

πŸ‘‰√. Semua Terminal e-Pay & Stesen Minyak.
πŸ‘‰√. Semua 7 Eleven
πŸ‘‰√. ATM CIMB/BSN
πŸ‘‰√. MobilityOne
πŸ‘‰√. Paylink
πŸ‘‰√. Qiwi
πŸ‘‰√. Online Banking melalui selfcare
πŸ‘‰Nak tahu lokasi2 terminal epay brdaftar d tempat anda klik link d bawah dan masukan kawasan/Poskod. ⬇

www.e-pay.com.my/locator




Kesah akak.....dan onexox Simcard............

Akak memang pening kalau nak kene top up selalu, tapi dengan onexox ne...tak pening lagi pegi je 7e top up buh banyak2.. boleh bersms, call n main internet dgn laju, tanpa kesah pasal ..expired sebab number onexox sentiasa hidup,, 

Pastu nak call pun best...sebab rate dia jimat, akak rasa kredit telipon kak x luak-luak sejak guna onexox simcard ne.....bila setting 10 number friend dan family termasuk number telikom lagi la jimat...

 Tiap bulan langgan Internet 1.5GB Data hanya Rm28 je, boleh pakai untuk tempoh sebulan dan tak telan kredit, tiada hidden kos, tak tarik data kalau data internet habis, atau xder data yang jadi slow kalau data internet nak dekat habis, pendek kata memang laju...



Kredit Call panjang umoq dan tidak Expired selama 2 TAHUN 4 BULAN, maknanya kalau tak topup selama 2 tahun pun boleh buat call. Betul ne....bukan, auta....

Pastu katakan call kredit dah habis, pastu nak top up, tarikh tempoh nak expired pun akan jadi makin lebih lama dari tempoh 2 tahun 4 bulan.



Macam menarik je kan, biasa kalau pakai telco lain, kalau kredit ada, tak boleh dah buat panggilan sebab dah expired, kene top up baru boleh call atau sms.

Mahal ke onexox prepaid ne??

Harga simcard Murah Rm10 sahaja untuk no baru atau kekalkan no lama..
Jika perkenalkan pd keluarga dan kawan2 menggunakan Simcard ini, anda akan mendapat GANJARAN 6% daripada jumlah topup mereka, Setiap Kali Mereka Topup, Tak kira Dimana2 Jua Mereka Topup, Selama2nya Selagi Masih Menggunakan Talian ONEXOX..
Dengan Simcard ONEXOX, anda Dapat Penjimatan yang lebih baik dari Rangkaian lain.. 

Dan lagi yang paling penting anda berhijrah kepada telco yg CEO dan Company nya yang 100% Bumiputera Islam..

Jom tengok stok number apa yang adooo

ne latest number 2017

Boleh kekalkan number lama@ pilih number Baru dibawah...
hanya rm10 free pos, user guide provided 24jam.. .Jom pilih2...
.
0108305010 0108305228 0108307228 0108307022 0108309049 0108305993 0108307010 0108306228 0108307505 0108326256 0108305448 0108308959 0108309228 0108307708 0108308077 0108307752 0108307076 0108307304 0108305822 0108305881
0108700995 
.
01120519733 01120907726 01120813820 01120907743 01120908392 01120907435 01120661762 01120907638 01120907683 01120661783 01120909284 01120907720 01120662548 01120813825 01120908302 01120907782 01120761884 01120844919 01120661834 01120854426 01120907394 01120842278 01120813841 01120907691 01120843385 01120907715

~~tempoh sah yg pnjang (28bln/850hari)makin top up, expiry bertambah hari nya....
.
WhatsApp +60199278721..
.
Pilih utk tukar ke Onexox utk kekalkan number lama @ pilih number Onexox yg Baru..
.

‪#‎onexoxprepaid‬ ‪#‎onexoxsimkad‬ ‪#‎onexox‬ ‪#‎onexoxkualaterengganu‬ ‪#‎smartbiz‬ ‪#‎jadidealerkami‬ ‪#‎modalrm90jer‬ ‪#‎sayajualonline‬

Adakah anda berminat nak dapatkan simcard ini?
Dapatkan Segera sebelum anda ketinggalan mendapatkan onexox prepaid yang paling jimat ini

HANYA RM10 sahaja (FREE POS)

Anda boleh menghubungi saya di: 

  pm inbox Facebook : Imah Hmie
  Whatsapp: +60199278721

Penghantaran adalah melalui poslaju



Terima kasih mengunjungi blog akak....

No comments:

Post a Comment